5G iPhone-modellerne bliver ikke dyrere

19

Apple ventes at lancere iPhone-modeller i løbet af 2020, som understøtter 5G-netværket. 5G-iPhones bliver angiveligt ikke dyrere end dette års modeller.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro
iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max (Foto: Apple)

Det ser ud til, at de nye 5G iPhone-modeller ikke bliver dyrere end de nuværende i iPhone 11-serien.

Normalt ses det ellers, at priserne stiger yderligere når nye og banebrydende teknologier introduceres. Det er også det, vi netop nu ser på foldbare smartphones, som Samsung Galaxy Fold og Motorola Razr, hvor priserne er utrolig høje.

Herhjemme koster Galaxy Fold 15.900 kroner for 4G-modellen, mens Motorola Razr kommer i handlen herhjemme i januar til 12.999 kroner uden abonnement.

VIDEO: Oplev Motorola Razr helt tæt på

Generelt er 5G-modeller dyrere end 4G LTE-enheder. Hvilket også ses på blandt andet Samsung Galaxy Fold.

Men får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, så skal vi ikke forvente Apple hæver priserne på deres 5G-modeller. Ming-Chi Kuo har offentliggjort et notat, som viser hans bud på de prisforskelle, der efter hans vurdering, vil være mellem 4G og 5G iPhone-modellerne.

5G-komponenterne vil gøre, at iPhone-modellerne i 2020 bliver 30-100 dollars dyrere end vi eksempelvis så på iPhone 11-serien. Men Apple vil forsøge at reducere omkostningerne i forsyningskæden, så prisen for slutbrugerne kun ændres minimalt.

Derfor vil slutbrugerne formentlig fortsat kunne købe iPhone-modellerne i 2020 til priser på omkring 999-1.099 dollars. Det skriver MacRumors.

Der florerer desuden rygter om, at Apple i 2020 vil lade opladestikket forsvinde fra iPhone-modellerne, samt skærmene i hvert fald på flagskibsmodellerne vil være 120 Hz.

iPhone 2020 får måske 120 Hz ligesom iPad Pro

Apple har ikke kommenteret rygterne og spekulationerne og for den sags skyld heller ikke bekræftet, at de i 2020 vil lancere iPhone-modeller, som understøtter 5G-netvrærket.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er også en del rygter om, hvor mange iPhone-modeller, at Apple vil lancere i 2020. Ming-Chi Kuo har tidligere i december været ude med forudsigelser om, at Apple vil komme med hele 5 modeller i 2020.

Læs også:
Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer