Jabra Evolve 65t test | god til business og pleasure

MINITEST: Evolve 65t er klar til Skype for Business og lyder godt. Musik og samtaler spiller bare. Tjek prisen inden du køber.

Jabra Evolve 65t UC test
Jabra Evolve 65t UC (Foto: Jabra)

Der er næsten ikke noget ikke at være glad for. Jabra Evolve 65t gentager succesen fra Jabra Elite 65t og Elite 65t Active; god lyd, batteritid og komfort.

Jeg kan ikke skrive ret meget om Evolve 65t, som jeg ikke allerede tidligere har beskrevet i mine anmeldelse af henholdsvis Elite 65t og Elite 65t Active.

Derfor vil jeg opfordre dig til at læse anmeldelserne af de foregående produkter for at få det fulde billede.

Ifølge Jabra er samtalelyden forbedret i dette headset. Her tænkes specielt på mikrofonerne. Desuden er Evolve 65t en såkaldt ”UC-”model. UC står for ”Unified Communication”. Lidt forenklet garanterer Jabra, at deres UC-produkter fuldt ud understøtter produkter fra de partnere som Jabra samarbejder med. Eksempelvis Microsoft, Cisco, Mitel og mange andre.

Evolve 65t er også certificeret til brug med Skype for Business.

Lyden er god hele vejen rundt

Selvom Jabra fortæller, at lyden nu er endnu bedre, så har det ikke betydet noget for mig.

I forhold til de andre headsets i serien, der også har god lyd til samtaler og musik, har jeg ikke oplevet en forskel med Evolve 65t.

Efter min bedste overbevisning er det lige meget hvilken af modellerne, at du vælger. Lyden er rigtig god i dem alle.

Uanset om du befinder dig på et stille kontor, i bilen eller langs en trafikeret vej, så er samtalelyden god. Støjreduktionen fungerer ret overbevisende.

Når du lytter til musik vil du opleve, at du har en lækker og flot lyd, taget i betragtning af headsettets størrelse. Netop fordi Jabras headset sidder godt i ørene, så bidrages der positivt til en god lydoplevelse.

Der har ikke været problemer med at holde forbindelsen mellem smartphonen og Evolve 65t. Headsettet forbinder klippestabilt HVER gang og holder forbindelsen. Netop dette var et STORT problem da vi testede Samsung Galaxy Buds.

Dette skal du være opmærksom på

Jabra Evolve 65t er IP55 certificeret i forhold til vand og støv. Det svarer til specifikationen på Elite 65t-modellen. Vil du dyrke sport vil jeg anbefale, at du ser nærmere på Jabra Elite Sport, der har IP67 certificering.

Træningsfunktionerne fra sportsmodellen såsom måling af iltoptag, pulsmåler, skridttæller m.v. findes ikke i Evolve 65t.

Derimod er Evolve 65t den eneste model, hvor der medfølger en USB-adapter til computeren. Med denne får du headsettet integreret på computeren i blandt andet Skype. Du kan dermed være forbundet til både smartphonen, Skype, Skype for Business samt lyd fra computeren på én gang.

Integrationen fungerer med Windows såvel som på macOS.

Eftersom alle Jabra headsets er baseret på Bluetooth, så er det ikke et problem at forbinde de andre modeller med computeren, og benytte eksempelvis Skype. I hvert fald ikke hvis din computer har Bluetooth. Den største forskel er nok, at Jabra med deres egen USB-dongle, kun via denne, garanterer den optimale forbindelse og integration.

Manglede forbedringer

Nu hvor denne headset-serie har været på markedet i halvandet år, er det også tiden til at undre sig over manglende forbedringer.

Opladningen sker stadig med MicroUSB. Jabra har ikke opgraderet deres lade- og opbevaringsetui til at have USB-C tilslutning.

Etuiet er stadig uden magnetfastholdelse af de små earbuds. Åbner du æsken i bussen, og en medpassager skubber til dig, risikerer du, at de to earbuds flyver ud og bliver væk.

Heller ikke understøttelse af Google Fast Pair på Android, der giver en parringsproces som den der kendes fra Apple AirPods, har vi heller ikke set skyggen af hos Jabra. Fast Pair blev introduceret i 2017, og ved udgangen af 2018 sagde Google, at de vil udbrede Fast Pair hurtigere. Vi venter stadig.

Jeg savner lidt mere innovation fra Jabras side på denne del.

Du skal i øvrigt ikke bøvle med at tænde og slukke headsettet. Så snart du tager dem ud af boksen, så tænder de. Når de sættes retur, slukker de.

Konklusion: Fed lyd men tjek prisen

Jabra Evolve 65t
Jabra Evolve 65t UC (Foto: Jabra)

Som nævnt er jeg begejstret for lyden. Næsten uanset hvordan du fumler med headsettet, og får det sat i øret, så lyder det godt og sidder yderst stabilt.

Batteritiden er op til 15 timer. Dette er i kombination med opladningsetuiet. Headsettet i sig selv kører omkring 5 timer på en fuld opladning. Opladningen tager omkring 2 timer.

Selvom det lyder smart med UC-certificeringen så er jeg i tvivl om hvor meget det reelt giver af gevinst i forhold til de andre headsets i serien.

Jabra har en vejledende pris på 2.780 kroner. Den pris er langt fra den reelle %%%% butikspris på Evolve 65t, der går ned til cirka 1.600 kroner. Generelt er der store prisforskelle, så se dig godt for.

Jabra leverer i denne serie markedets bedste true wireless headsets til musik såvel som samtaler. Kan du leve med hvordan de sidder i ørene, er kvaliteten bedre end på AirPods fra Apple.

5 ud af 6 stjerner.

VIDEOANMELDELSE: Sådan lyder AirPods 2019

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

- Fantastisk god lyd ved musik og samtaler
- Fungerer med Skype på computeren
- Bluetooth dongle medfølger
- Lang batteritid og hurtig opladning
- IP56 certificeret (vand og støv)

Lidt at tænke over

- Sammenlign nøje modellerne i serien for at vælge den rigtige
- Har ikke de sportsfunktioner, der findes i Jabra Elite Sport
- Du kan få en fornemmelse af osteklokke når headsettet er på
- Opladeetui fastholder ikke headsettet når låget åbnes
- Igen hurtig-parring med Android eller iOS

Mere til historien

Som nævnt er der store forskelle på priserne på dette headset. Tjek markedet nøje inden du køber.

Jabra Evolve 65t UC
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Asus Zenfone 9 test | Endelig en kompakt telefon der fungerer

TEST: Topydelse, godt kamera og en kompakt fysisk størrelse. Asus Zenfone 9 er lille - men god.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram