Google vil udbrede Fast Pair hurtigere

Hurtig Bluetooth parring på Android, kaldet Fast Pair, skal udbredes hurtigere, fortæller Google.

Sidste år skrev vi om teknologien Fast Pair, der gør det hurtigere og lettere, at parre Bluetooth tilbehør med Android enheder. Nu bliver Fast Pair forbedret, lyder det fra Google.

Fremover vil parrerede enheder, der understøtter Fast Pair, rejse via ens Google konto mellem enhederne, så eksempelvis et headset kun skal parres én gang. Dette sker også på Apples platform. Her deles parringerne via ens iCloud konto.

I modsætning til Apples tilsvarende løsning kræver Google Fast Pair ikke en særlig chip i telefonen, da teknologien ligger i Bluetooth enheden som software. Hos Apple er enten W1 eller W2 chippen påkrævet.

I det hel taget ligner Apples og Googles Bluetooth teknologier hinanden ret meget. Enheden, er skal parres, skal blot holdes tæt ved telefonen, hvorefter parringen sker med ét tryk.

Google Fast Pair kræver Android 6.0 eller nyere.

Google skriver, at de har haft et tæt samarbejde med mange producenter af Bluetooth udstyr. Inden for de kommende måneder vil der komme endnu flere produkter, der understøtter Fast Pair, på markedet. Dette inkluderer blandt andet produkter fra Bose, Anker SoundCore og mange andre.

ANMELDELSE: Jabra Elite Active 65t er endnu en vinder

Mere til historien

Jeg har gennem det seneste år haft rigtigt meget udstyr igennem testbordet, men jeg er ikke én eneste gang stødt på et produkt med Fast Pair.

SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram