Google vil udbrede Fast Pair hurtigere

Hurtig Bluetooth parring på Android, kaldet Fast Pair, skal udbredes hurtigere, fortæller Google.

Sidste år skrev vi om teknologien Fast Pair, der gør det hurtigere og lettere, at parre Bluetooth tilbehør med Android enheder. Nu bliver Fast Pair forbedret, lyder det fra Google.

Fremover vil parrerede enheder, der understøtter Fast Pair, rejse via ens Google konto mellem enhederne, så eksempelvis et headset kun skal parres én gang. Dette sker også på Apples platform. Her deles parringerne via ens iCloud konto.

I modsætning til Apples tilsvarende løsning kræver Google Fast Pair ikke en særlig chip i telefonen, da teknologien ligger i Bluetooth enheden som software. Hos Apple er enten W1 eller W2 chippen påkrævet.

I det hel taget ligner Apples og Googles Bluetooth teknologier hinanden ret meget. Enheden, er skal parres, skal blot holdes tæt ved telefonen, hvorefter parringen sker med ét tryk.

Google Fast Pair kræver Android 6.0 eller nyere.

Google skriver, at de har haft et tæt samarbejde med mange producenter af Bluetooth udstyr. Inden for de kommende måneder vil der komme endnu flere produkter, der understøtter Fast Pair, på markedet. Dette inkluderer blandt andet produkter fra Bose, Anker SoundCore og mange andre.

ANMELDELSE: Jabra Elite Active 65t er endnu en vinder

Mere til historien

Jeg har gennem det seneste år haft rigtigt meget udstyr igennem testbordet, men jeg er ikke én eneste gang stødt på et produkt med Fast Pair.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram