Huawei klar med trådløse høretelefoner – Freebuds Lite

Freebuds Lite er navnet på et trådløst headset fra Huawei. Her slipper du for sammenfiltrede ledninger. Se prisen på Huaweis AirPods konkurrent her.

Huawei Freebuds Lite (Foto: Huawei)
Huawei Freebuds Lite (Foto: Huawei)

Huawei er klar med et bud på et nyt lille trådløst headset, som nemt kan være i lommen, når du er på farten. Dermed undgår du sammenfiltrede ledninger i lommen.

Headsettet kan oplades trådløst i den medfølgende opbevaringsæske - præcis som det kendes fra eksempelvis Apples AirPods og Jabra Elite 65t.

Det nye headset hedder Freebuds Lite og kommer med en personlig assistent. Med et tap på den højre Freebud aktiveres ”assistenten”, der kan ringe op til dem du ønsker eller hjælpe dig på anden vis.

Freebuds Lite er Huaweis konkurrent til Apples AirPods. Havde Freebuds Lite været på markedet lidt før, så havde det været et godt bud på en gave til de mange konfirmationer her i foråret.

AirPods sælger bedst af alle true wireless headsets

Der er 12 timers spilletid med oplade-æsken og med blot 15 minutters opladning, så er du sikret 90 minutters musikafspilning.

-"Ligesom med smartphones handler det her om at optimere oplevelsen for brugeren ved at udnytte de fremmeste teknologiske muligheder optimalt. Det er lykkedes med Freebuds Lite, der med en unik lydoplevelse og en flot batteritid forbedrer brugernes oplevelse markant," siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication i Huawei Danmark.

Huawei på vej mod tronen – Samsung presset

Indbygget i de nye høretelefoner er også en lille sensor, der automatisk pauser musikken, når du tager en af dine earplugs ud. Og så er din nye assistent naturligvis ligeglad med, om solen skinner eller om du løber i regnvejr.

Headsettet er i handlen mandag den 20. maj 2019 og kommer i farverne sort og hvid. Prisen er 999 kroner og de forhandles hos Telia, YouSee, Wupti, Power, ProShop og Elgiganten.

Huawei Mate 30 Pro – så er rygterne i gang

Mere til historien

Huawei har oplyst, at de vil være klar med Android Q kort efter den er sendt ud til Google Pixel-telefonerne. Mate 20 Pro og P30 Pro er på listen.

Læs også:
AirPods 3 lander i slutningen af året
Jabra klar med nye headsets i Elite-serien

Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram