Huawei klar med trådløse høretelefoner – Freebuds Lite

Freebuds Lite er navnet på et trådløst headset fra Huawei. Her slipper du for sammenfiltrede ledninger. Se prisen på Huaweis AirPods konkurrent her.

Huawei Freebuds Lite (Foto: Huawei)
Huawei Freebuds Lite (Foto: Huawei)

Huawei er klar med et bud på et nyt lille trådløst headset, som nemt kan være i lommen, når du er på farten. Dermed undgår du sammenfiltrede ledninger i lommen.

Headsettet kan oplades trådløst i den medfølgende opbevaringsæske – præcis som det kendes fra eksempelvis Apples AirPods og Jabra Elite 65t.

Det nye headset hedder Freebuds Lite og kommer med en personlig assistent. Med et tap på den højre Freebud aktiveres ”assistenten”, der kan ringe op til dem du ønsker eller hjælpe dig på anden vis.

Freebuds Lite er Huaweis konkurrent til Apples AirPods. Havde Freebuds Lite været på markedet lidt før, så havde det været et godt bud på en gave til de mange konfirmationer her i foråret.

AirPods sælger bedst af alle true wireless headsets

Der er 12 timers spilletid med oplade-æsken og med blot 15 minutters opladning, så er du sikret 90 minutters musikafspilning.

-“Ligesom med smartphones handler det her om at optimere oplevelsen for brugeren ved at udnytte de fremmeste teknologiske muligheder optimalt. Det er lykkedes med Freebuds Lite, der med en unik lydoplevelse og en flot batteritid forbedrer brugernes oplevelse markant,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication i Huawei Danmark.

Huawei på vej mod tronen – Samsung presset

Indbygget i de nye høretelefoner er også en lille sensor, der automatisk pauser musikken, når du tager en af dine earplugs ud. Og så er din nye assistent naturligvis ligeglad med, om solen skinner eller om du løber i regnvejr.

Headsettet er i handlen mandag den 20. maj 2019 og kommer i farverne sort og hvid. Prisen er 999 kroner og de forhandles hos Telia, YouSee, Wupti, Power, ProShop og Elgiganten.

Huawei Mate 30 Pro – så er rygterne i gang

Mere til historien

Huawei har oplyst, at de vil være klar med Android Q kort efter den er sendt ud til Google Pixel-telefonerne. Mate 20 Pro og P30 Pro er på listen.

Læs også:
AirPods 3 lander i slutningen af året
Jabra klar med nye headsets i Elite-serien

Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Jabra forbedrer Elite 8 Active og Elite 10 med ny opdatering

Jabra er klar med nye opdateringer, som vil gøre Elite 8 Active og Elite 10 endnu bedre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram