Huawei melder sig klar til Android Q kort efter frigivelsen

9

Huawei har oplyst, at de vil være klar med Android Q kort efter den er sendt ud til Google Pixel-telefonerne. Mate 20 Pro og P30 Pro er på listen.

Huawei melder flere enheder klar til Android Q (Kilde: Weibo)

Huawei er klar med en god nyhed.

Huawei har oplyst via Weibo, at de kort efter Google Pixel telefonerne har modtaget Android Q-opdateringer, også er klar med opdateringen til nogle af deres modeller.

-”Immediately after Google officially releases the stable version for its Pixel Phones,” lyder meldingen fra Huawei helt præcist ifølge GSMArena.com.

Android 9 Pie er installeret på 1 ud af 10 telefoner

Det er spændende om det kommer til at holde stik. Huawei skal nemlig også tilpasse deres egen brugerflade, Emotion UI, til Googles styresystem.

Om det er tegn på, at Google Project Treble gør hvad det skal, er uvist. Men Project Treble skulle hjælpe producenterne med at få opdateringer hurtigere ud til deres produkter.

I første omgang vil det være Huawei Mate 20 Pro og P30 Pro, som får Android Q. Generelt har meldingen fra Huawei via Weibo været, at følgende modeller vil modtage Android Q-opdateringen. Det skriver Android Central.

  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 X
  • Huawei Mate 20 RS
  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
  • Huawei View 20 / V20
  • Honor Magic 2

Det er uvist om flere modeller følger. Samt hvornår opdateringen er klar til de enkelte modeller.

MereMobil.dk venter i spænding og glæder sig over, at det nu virker til producenterne hurtigere kan være klar med nye softwareopdateringer.

Android Q er netop nu ude i beta 3 og kan downloades, hvis man ønsker at prøve betaversionen af. På nuværende tidspunkt skal man dog forvente, at der er en række fejl i softwaren.

Mere til historien

Google oplyste til Google I/O, at der nu er mere end 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer