Google: Mere end 2,5 milliarder Android-enheder i brug

68

Endnu en milepæl er nået. Google oplyste under Google I/O, at der nu er 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Google kunne under åbningskeynoten på dette års Google I/O oplyse, at der nu er mere end 2,5 milliarder aktive Android-enheder. Det var Senior Director for Android, Stephanie Cuthbertson, som fik fornøjelsen af at fortælle om den flotte milepæl.

LÆS OGSÅ: Google er klar med Nest Hub smart-display i Danmark

Det er længe siden, at Google sidste har annonceret tal. I maj 2017 fortalte de, at de havde rundet 2 milliarder aktive enheder. Dermed er der altså på omkring 2 år kommet yderligere 500 millioner flere Android-enheder til. Det skriver Android Authority.

Google valgte foruden til Google I/O, at dele nyheden på Twitter.”10 years and now over 2.5 billion active devices. Thanks for joining u on this journey,” Android tweeted.

“10 years and now over 2.5 billion active devices. Thanks for joining us on this journey,” lød tweetet.

Google har desuden også atter offentliggjort tallene for udbredelsen af de forskellige Android-versioner efter en længere pause.

Android 9 Pie er installeret på 1 ud af 10 telefoner

Senere i år frigiver Google den næste store Android-opdatering, som får navnet Android Q. Det er endnu uvist, hvad Q står for. Du er velkommen til at gætte i kommentarfeltet herunder.

Dark Mode kommer til Android Q

Foruden at fortælle om den flotte milepæl, så benyttede Google også Google I/O 2019 til at offentliggøre deres nye budgettelefoner Google Pixel 3a og Pixel 3a XL.

Google lancerer Pixel 3a-serien

Mere til historien

Android Auto kommer denne sommer med et nyt design, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at benytte Android Auto.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
68 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer