Google: Mere end 2,5 milliarder Android-enheder i brug

Endnu en milepæl er nået. Google oplyste under Google I/O, at der nu er 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Google kunne under åbningskeynoten på dette års Google I/O oplyse, at der nu er mere end 2,5 milliarder aktive Android-enheder. Det var Senior Director for Android, Stephanie Cuthbertson, som fik fornøjelsen af at fortælle om den flotte milepæl.

LÆS OGSÅ: Google er klar med Nest Hub smart-display i Danmark

Det er længe siden, at Google sidste har annonceret tal. I maj 2017 fortalte de, at de havde rundet 2 milliarder aktive enheder. Dermed er der altså på omkring 2 år kommet yderligere 500 millioner flere Android-enheder til. Det skriver Android Authority.

Google valgte foruden til Google I/O, at dele nyheden på Twitter."10 years and now over 2.5 billion active devices. Thanks for joining u on this journey," Android tweeted.

"10 years and now over 2.5 billion active devices. Thanks for joining us on this journey," lød tweetet.

Google har desuden også atter offentliggjort tallene for udbredelsen af de forskellige Android-versioner efter en længere pause.

Android 9 Pie er installeret på 1 ud af 10 telefoner

Senere i år frigiver Google den næste store Android-opdatering, som får navnet Android Q. Det er endnu uvist, hvad Q står for. Du er velkommen til at gætte i kommentarfeltet herunder.

Dark Mode kommer til Android Q

Foruden at fortælle om den flotte milepæl, så benyttede Google også Google I/O 2019 til at offentliggøre deres nye budgettelefoner Google Pixel 3a og Pixel 3a XL.

Google lancerer Pixel 3a-serien

Mere til historien

Android Auto kommer denne sommer med et nyt design, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at benytte Android Auto.

Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
76 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram