Google er klar med Nest Hub smart-display i Danmark

1

Et smart-display kaldet Nest Hub lander i Danmark i den lille version. Nest Hub er en Google Home med 7-tommers skærm.

Google Nest Hub Max
Google Nest Hub Max kommer ikke til Danmark. Det gør kun den lille udgave (Foto: Google)

Senere i år lander Nest Hub Max på nogle markeder. Det er en 10-tommer smartdisplay-enhed fra Google.

Nest Hub Max er en skærm, som kort fortalt er en Google Home-enhed “med øjne”.

Via videokameraet kan Nest Hub Max sætte musik på pause ud fra brugerens håndbevægelser. Det er også muligt at dele videobeskeder med andre beboere i husstanden.

Nest Hub Max har desuden genkendelse af ansigter på personer, og kan derudfra give den konkrete bruger personlig information på skærmen.

Når en person f.eks. går ind i køkkenet viser Nest Hub Max automatisk kalenderen, to-do lister og anbefalinger samt flere andre tilpassede informationer til den enkelte bruger. Dermed kan man personificerer Nest Hub Max.

Teknologien til ansigtsgenkendelse hedder Face Watch. I forvejen tilbyder Google stemmegenkendelsen, kaldet Voice Match, på nogle af deres enheder. Voice Match blev introduceret for to år siden i Google Assistent.

Promovideo for Nest Hub Max

Kommer til Danmark uden kamera

Google Nest Hub
Google Nest Hub (Foto: Google)

Nest Hub Max med 10-tommer skærm er en efterfølger til Home Hub med 7-tommer skærm, der kom på markedet sidste år. Denne har dog ikke videokamera og de funktioner, som følger deraf.

Men det er stadig en udvidet Google Home. Altså en smarthøjttaler med skærm, så der kan laves visuelle søgninger, afspilles YouTube videoer og meget andet.

Nest Hub er desuden oplagt at bruge i kombination med videodørklokker og overvågningskameraer, så du kan se, hvem der ringer på.

Google Nest Hub Max (10-tommer skærm og kamera) er prissat til 229 dollars. Denne lanceres ikke i Danmark på nuværende tidspunkt.

De danske købere må nøjes med Nest Hub (7-tommer skærm uden kamera), der kommer til at koste 999 kroner. Salget starter den 28. maj 2019 i Danmark.

Mere til historien

Home Hub markedsføres nu under Nest-navnet. Firmaet Nest blev i februar 2018 opkøbt af Google. De nuværende Home-produkter skifter ikke navn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer