Huawei Mate 30 Pro – så er rygterne i gang

RYGTE: Der er formentlig et halvt års tid til vi får Mate 30 Pro at se fra Huawei. Men allerede nu er rygterne om de forventede specifikationer begyndt.

Huawei Mate 20 Pro
Blå Huawei Mate 20 Pro (Foto: Huawei)

Huawei Mate 30 Pro er navnet på det, som ventes at blive efterfølgeren til sidste års flagskib i Mate-serien. Huawei Mate 20 Pro blev udnævnt som "Årets Mobil 2018" af læserne på MereMobil.dk. Der er derfor meget at leve op til.

Mate 30 Pro kommer formentlig i handlen i slutningen af året.

Traditionen tro plejer Huawei at offentliggøre Mate-serien i efteråret og salgsstarten følger derefter. Eksempelvis havde Mate 20 Pro salgsstart primo november 2018.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Dermed er der altså noget tid til, at vi forventer Mate 30 Pro kommer i handlen. Men allerede nu florerer de første rygter med specifikationerne på det kommende flagskib.

Da der er længe til den forventede salgsstart af telefonen, så kan det altså også godt være, at rygterne ikke viser sig at holde stik. Lanceringen forventes at være om 5-6 måneder.

Oplysningerne skulle dog komme fra en ”insider”-kilde, skriver GSMArena.com. Skal man tro kilden, så vil Mate 30 Pro få en BOE-skærm på 6,71 tommer af typen AMOLED med fingeraftrykslæser i skærmen.

Huawei P30 Pro – mit første kig på 50x zoom

Derudover vil processoren være en 7nm Kirin 985 processor med Balon 5000 5G modem. Der vil formentlig også komme en 4G-variant af Mate 30 Pro.

Kameraet ventes at blive et quad-kamera med ultra-vidvinkel funktion, almindelig linse, telefoto og 3D ToF sensorer. Dermed følger nogle af kamera-egenskaberne fra Huawei P30 Pro måske med over på Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro kommer med penta-kamera

Batteriet bliver angiveligt på 4.200 mAh, der understøtter 55 watt hurtigopladning. Ligesom det også understøttes trådløs opladning og ”reverse wireless charging op til 10 watt”. De nuværende Huawei-telefoner kan oplade med ”reverse-charge” på op til 5 watt.

Vi forventer, at der vil komme meget mere om Mate 30 Pro på rygtebørsen inden lanceringen. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret – både på rygterne, men også når Huawei melder noget officielt ud.

Mere til historien

Generelt går det rigtig godt for Huawei når det omhandler salget af smartphones. Faktisk er Huaweis salg så godt, at det haler ind på Samsungs smartphonesalg i en sådan grad, at det kanvære et spørgsmål om tid før kineserne trækker forbi sydkoreanerne og indtager førstepladsen.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram