Oister angriber små firmaer med billig telefoni

3

Ingen binding, stor datapakke og lave priser. Oister vil have en bid af markedet for mindre virksomheder.

Oister biz
Oisters maskotter sælger også abonnementer til firmaer, men det er uden omstilling, køgrupper og 3LikeHome (Foto: Oister)

Mindre virksomheder er lette ofre for erhvervsløsninger hos de store operatører, hvor løsningens indhold, og tilhørende pris, ikke nødvendigvis står mål med behovet. Særligt lange bindingsperioder på eksempelvis tre år kan være et problem.

Derfor bliver nogle mindre firmaer bundet til en løsning, som ikke nødvendigvis matcher deres behov.

Oister, der ejes af teleselskabet 3, har set et marked blandt dette segment af erhvervskunder, og går nu til angreb på disse.

Løsningen til firmaer, som Oister tilbyder, minder om teleselskabets tilgang til privatkunder. Det vil sige store pakker med meget i posen, lave priser og ingen bindingsperiode.

Lige nu er det største abonnement fri tale og data til 149 kroner om måneden (inkl. moms). Der er fair use grænse på 1 TB per måned. Pakken indeholder 8 GB datatrafik i EU-området. Overstiges de / GB i udlandet så takseres hver efterfølgende megabyte med 4 øre.

Hvis du har flere numre i virksomheden, kan disse administreres fra ét login.

Du kan her læse mere om Oisters tilbud om billig telefoni til erhverv %%%% .

Du får ikke alt

Selvom Oisters erhvervsløsning måske virker attraktiv, så er der ting du ikke får med.

Du må eksempelvis undvære 3LikeHome, som er forbeholdt kunderne i hovedselskabet 3. Der er heller ikke køgrupper, omstilling, indkaldsnummer med selvbetjening osv. I korte træk fjernes adgangen til mange af de funktioner, der kunne være interessant for netop virksomheder.

Der er dog fortsat adgang til at benytte TDC’s netværk i de områder hvor 3’s netværk ikke dækker. Har du en Android telefon skal du aktivere “roaming” i indstillinger før mobilen vil skifte til TDC’s mobilnet.

Oister kører på 3’s netværk.

BAGGRUND: Her får 3 bedre dækning i 2019

Mere til historien

Kunder med Oister Biz får adgang til Wi-Fi Opkald og 4G-netværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer