Nu kan 3’s kunder bruge TDC’s mobilnet

BEKRÆFTET: TDC’s mobilnet giver nu bedre dækning og hurtigere hastigheder til 3’s kunder. Her er, hvad du skal vide om skiftet til TDC.

Tirsdag den 5. februar 2019 er stikket officielt sat i. Nu kan 3's kunder benytte TDC's netværk i områder, hvor 3's eget net har dårlig dækning (Foto: TDC)

Kunder hos 3 og Oister, 3’s lavprisselskab, er nu dækket af TDC’s mobilnet i områder, hvor dækningen fra 3’s eget netværk ikke er tilstrækkelig.

Når en kunde på 3’s netværk befinder sig et sted, hvor mobildækningen er dårlig, vil telefonen nu skifte (5. februar 2019) til dækning fra TDC, der de seneste fire år, er kåret til at have landets bedste mobilnetværk.

Dækningen fra TDC’s mobilnet omfatter både 2G, 3G og 4G.

Den tidligere roamingaftale med Telia gav kun adgang til 2G og 3G dækning. Telia-aftalen har været gældende fra den 1. marts 2016 og frem til den 4. februar 2019.

- ”Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug. Derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk. I nogle få områder kan det dog stadig bedst betale sig for os at leje os ind på et andet netværk. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har sikret en ny, god roamingaftale med TDC,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i en pressemeddelelse.

Dette skal du vide som 3- eller Oister kunde

Hvis du har et Apple Watch med mobilabonnement, skal du genstarte uret, før de nye operatørindstillinger træder i kraft.

Android-brugere skal aktivere roaming i operatørindstillinger før telefonen vil roame mellem 3 og TDC’s netværk, når dækningen er dårlig.

Bruger du en iPhone skal du ikke ændre nogle indstillinger.

Som bruger kan du ikke selv påvirke, hvornår telefonen hopper over på TDC’s netværk. Din telefon skal derfor være indstillet til automatisk netværksvalg, som er standardindstillingen på alle telefoner.

Rygterne om skiftet af roamingpartner fra Telia til TDC slap ud den 30. januar 2019. Flere testkunder var begyndt at tale højt om det nye samarbejde. Desuden begyndte kvikke telefonsælgere, at fortælle interesserede kunder om aftalen med TDC – vel at mærke før teleoperatørerne selv var parate til at melde nyheden ud.

VIDEO: Smart SMS-trick til din Android-telefon


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I dag har 3’s netværk over 2.100 positioner rundt i landet. I 2019 er planen at oprette mere end 200 nye mastepositioner. Desuden øges kapaciteten og hastigheden i over 700 eksisterende basestationer.

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram