Nu kan 3’s kunder bruge TDC’s mobilnet

BEKRÆFTET: TDC’s mobilnet giver nu bedre dækning og hurtigere hastigheder til 3’s kunder. Her er, hvad du skal vide om skiftet til TDC.

Tirsdag den 5. februar 2019 er stikket officielt sat i. Nu kan 3’s kunder benytte TDC’s netværk i områder, hvor 3’s eget net har dårlig dækning (Foto: TDC)

Kunder hos 3 og Oister, 3’s lavprisselskab, er nu dækket af TDC’s mobilnet i områder, hvor dækningen fra 3’s eget netværk ikke er tilstrækkelig.

Når en kunde på 3’s netværk befinder sig et sted, hvor mobildækningen er dårlig, vil telefonen nu skifte (5. februar 2019) til dækning fra TDC, der de seneste fire år, er kåret til at have landets bedste mobilnetværk.

Dækningen fra TDC’s mobilnet omfatter både 2G, 3G og 4G.

Den tidligere roamingaftale med Telia gav kun adgang til 2G og 3G dækning. Telia-aftalen har været gældende fra den 1. marts 2016 og frem til den 4. februar 2019.

– ”Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug. Derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk. I nogle få områder kan det dog stadig bedst betale sig for os at leje os ind på et andet netværk. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har sikret en ny, god roamingaftale med TDC,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i en pressemeddelelse.

Dette skal du vide som 3- eller Oister kunde

Hvis du har et Apple Watch med mobilabonnement, skal du genstarte uret, før de nye operatørindstillinger træder i kraft.

Android-brugere skal aktivere roaming i operatørindstillinger før telefonen vil roame mellem 3 og TDC’s netværk, når dækningen er dårlig.

Bruger du en iPhone skal du ikke ændre nogle indstillinger.

Som bruger kan du ikke selv påvirke, hvornår telefonen hopper over på TDC’s netværk. Din telefon skal derfor være indstillet til automatisk netværksvalg, som er standardindstillingen på alle telefoner.

Rygterne om skiftet af roamingpartner fra Telia til TDC slap ud den 30. januar 2019. Flere testkunder var begyndt at tale højt om det nye samarbejde. Desuden begyndte kvikke telefonsælgere, at fortælle interesserede kunder om aftalen med TDC – vel at mærke før teleoperatørerne selv var parate til at melde nyheden ud.

VIDEO: Smart SMS-trick til din Android-telefon



BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

I dag har 3’s netværk over 2.100 positioner rundt i landet. I 2019 er planen at oprette mere end 200 nye mastepositioner. Desuden øges kapaciteten og hastigheden i over 700 eksisterende basestationer.

Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram