3 har snart flere kunder end Telia

Kundebasen vokser og vokser. Hvis Telia stagnerer eller falder, så trækker 3 forbi og bliver den tredjestørste.

Teleselskabet 3 har altid været den lille spiller på mobilmarkedet i Danmark, men det er ved at ændre sig. Målet er 1,5 millioner kunder. Det vil bringe 3 forbi markedets nummer tre, Telia.

Hi3G Danmark, som virksomheden hedder, der står bag 3 og Oister, hentede i oktober, november og december 20.000 nye kunder ind i folden.

Spoler vi tiden et år tilbage har Hi3G Danmark nu 57.000 flere kunder, skriver Berlingske. I alt har 3 og Oister nu 1.331.000 mobilkunder. I fjerde kvartal 2016 havde Hi3G 1.200.985 kunder.

I slutningen september 2018 offentliggjorde Telia, at de havde 1.444.000 kunder i mobilforretningen.

- ”Jeg er godt tilfreds med udviklingen i kundebasen, der er drevet af, at vi gør dét, som vi er bedst til. Nemlig effektiv marketing som medfører, at mange starter en ny kunderejse hos os. Samtidig har vi et benhårdt fokus på kundeservice,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 i en pressemeddelelse.

Selvom der kommer flere kunder ind, så betyder det ikke en højere omsætning. Faktisk faldt opsætningen i Hi3G Danmark med 37 millioner kroner når fjerde kvartal 2018 sammenlignes med det samme kvartal i 2017.

Driftsresultatet (EBITDA) ligger på det laveste siden foråret 2016 – 137 millioner kroner, skriver Berlingske. Indtjeningsmargenen er faldet til 19 procent.

Årsagen til væksten i kundedatabasen hos 3 tror jeg blandt andet hænger sammen med 3LikeHome, der efterhånden dækker en stor del af verden. Seneste er landene Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan blevet tilføjet. Men jeg tror også, at 3's hurtige tilgang til at være klar med dual-SIM på iPhone og adgang til brug af Apple Watch på netværket har en betydning.

Selvom 3 er kendt for at være hurtige og innovative, så kritiseres de ofte for netværket, som ikke anses for at være nær så godt som det Telia, Telenor og TDC har.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 4 er det bedste smartwatch du kan købe

Mere til historien

Tallene dækker både privat- og erhvervskunder i teleselskabet 3 samt Oister.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram