3 har snart flere kunder end Telia

Kundebasen vokser og vokser. Hvis Telia stagnerer eller falder, så trækker 3 forbi og bliver den tredjestørste.

Teleselskabet 3 har altid været den lille spiller på mobilmarkedet i Danmark, men det er ved at ændre sig. Målet er 1,5 millioner kunder. Det vil bringe 3 forbi markedets nummer tre, Telia.

Hi3G Danmark, som virksomheden hedder, der står bag 3 og Oister, hentede i oktober, november og december 20.000 nye kunder ind i folden.

Spoler vi tiden et år tilbage har Hi3G Danmark nu 57.000 flere kunder, skriver Berlingske. I alt har 3 og Oister nu 1.331.000 mobilkunder. I fjerde kvartal 2016 havde Hi3G 1.200.985 kunder.

I slutningen september 2018 offentliggjorde Telia, at de havde 1.444.000 kunder i mobilforretningen.

- ”Jeg er godt tilfreds med udviklingen i kundebasen, der er drevet af, at vi gør dét, som vi er bedst til. Nemlig effektiv marketing som medfører, at mange starter en ny kunderejse hos os. Samtidig har vi et benhårdt fokus på kundeservice,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 i en pressemeddelelse.

Selvom der kommer flere kunder ind, så betyder det ikke en højere omsætning. Faktisk faldt opsætningen i Hi3G Danmark med 37 millioner kroner når fjerde kvartal 2018 sammenlignes med det samme kvartal i 2017.

Driftsresultatet (EBITDA) ligger på det laveste siden foråret 2016 – 137 millioner kroner, skriver Berlingske. Indtjeningsmargenen er faldet til 19 procent.

Årsagen til væksten i kundedatabasen hos 3 tror jeg blandt andet hænger sammen med 3LikeHome, der efterhånden dækker en stor del af verden. Seneste er landene Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan blevet tilføjet. Men jeg tror også, at 3's hurtige tilgang til at være klar med dual-SIM på iPhone og adgang til brug af Apple Watch på netværket har en betydning.

Selvom 3 er kendt for at være hurtige og innovative, så kritiseres de ofte for netværket, som ikke anses for at være nær så godt som det Telia, Telenor og TDC har.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 4 er det bedste smartwatch du kan købe

Mere til historien

Tallene dækker både privat- og erhvervskunder i teleselskabet 3 samt Oister.

Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Telia og Call Me-kunder har store problemer (LØST)

DRIFT: Hvis du har bøvl med kommunikationen, så er du ikke den eneste. (LØST)

(mere…)
Telia i Danmark opkøbes af Norlys

BREAKING: Telia i Danmark bliver solgt til Norlys, hvis de sidste detaljer falder på plads.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram