3 er først med dual-SIM på iPhone

6

Nu kan du bruge eSIM på iPhone og udnytte muligheden for to telefonnumre i den samme telefon.

Da de nye 2018-iPhones landede i butikkerne, var det med et løfte om, at brugerne kunne udnytte dual-SIM via eSIM-funktionaliteten i telefonerne. Men som vi kunne beskrive i september, så var ingen af de danske teleoperatører klar til eSIM på iPhone.

Indtil nu har der været stille fra netværksejerne.

I dag (den 4. december 2018) meddelte den første operatør så, at nu kan de tilbyde dual-SIM funktion på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

Kunderne hos teleselskabet 3 kan dermed få deres mobilnummer flyttet til eSIM, der er den lille chip inde i iPhonen, som fremadrettet vil indeholde ens SIM-kort. Nu i fuldt digitalt format.

Dermed kan arbejds- og privatnummeret være i den samme telefon. Der skiftes mellem privat- og arbejdsnummeret ved ét tryk. Begge numre kan desuden anvendes samtidigt forstået på den måde, at telefonen kan håndtere både opkald, notifikationer og beskeder fra begge numre.

Det koster 100 kroner at skifte fra et fysisk SIM-kort til eSIM hos 3. Interesserede kunder skal kontakte 3’s kundeservice eller besøge en fysisk butik.

Hvis du nulstiller en iPhone med eSIM skal du være opmærksom på ikke også at slette eSIM-kortet. I så fald kan du først aktivere dit eSIM ved at scanne en ny eSIM QR-kode, oplyser 3.

Ifølge 3 bruger eSIM lidt mere strøm end et fysisk Nano SIM-kort.

Du kan kun benytte eSIM og eventuelt dual-SIM-funktion på de nyeste iPhones i X-serien. Disse skal have iOS 12.1.1 eller en nyere version installeret.

Fremtidens SIM-kort er eSIM flere gange blevet kaldt. Det forventes, at de fysiske SIM-kort gradvist vil forsvinde over en årrække.

BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort

Mere til historien

3 var også det første selskab der kunne tilbyde eSIM i Apple Watch Series 3 og Series 4. Siden har det også været småt med nyhederne fra de andre teleselskaber på dette punkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer