3 er først med dual-SIM på iPhone

Nu kan du bruge eSIM på iPhone og udnytte muligheden for to telefonnumre i den samme telefon.

Da de nye 2018-iPhones landede i butikkerne, var det med et løfte om, at brugerne kunne udnytte dual-SIM via eSIM-funktionaliteten i telefonerne. Men som vi kunne beskrive i september, så var ingen af de danske teleoperatører klar til eSIM på iPhone.

Indtil nu har der været stille fra netværksejerne.

I dag (den 4. december 2018) meddelte den første operatør så, at nu kan de tilbyde dual-SIM funktion på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

Kunderne hos teleselskabet 3 kan dermed få deres mobilnummer flyttet til eSIM, der er den lille chip inde i iPhonen, som fremadrettet vil indeholde ens SIM-kort. Nu i fuldt digitalt format.

Dermed kan arbejds- og privatnummeret være i den samme telefon. Der skiftes mellem privat- og arbejdsnummeret ved ét tryk. Begge numre kan desuden anvendes samtidigt forstået på den måde, at telefonen kan håndtere både opkald, notifikationer og beskeder fra begge numre.

Det koster 100 kroner at skifte fra et fysisk SIM-kort til eSIM hos 3. Interesserede kunder skal kontakte 3’s kundeservice eller besøge en fysisk butik.

Hvis du nulstiller en iPhone med eSIM skal du være opmærksom på ikke også at slette eSIM-kortet. I så fald kan du først aktivere dit eSIM ved at scanne en ny eSIM QR-kode, oplyser 3.

Ifølge 3 bruger eSIM lidt mere strøm end et fysisk Nano SIM-kort.

Du kan kun benytte eSIM og eventuelt dual-SIM-funktion på de nyeste iPhones i X-serien. Disse skal have iOS 12.1.1 eller en nyere version installeret.

Fremtidens SIM-kort er eSIM flere gange blevet kaldt. Det forventes, at de fysiske SIM-kort gradvist vil forsvinde over en årrække.

BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort

Mere til historien

3 var også det første selskab der kunne tilbyde eSIM i Apple Watch Series 3 og Series 4. Siden har det også været småt med nyhederne fra de andre teleselskaber på dette punkt.

Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
5G-status for 3's kunder - så langt er 3

OVERBLIK: 5G-udrulningen hos 3 er bagefter tidsplanen, men det er ventetiden værd. Få en stor status på 3's 5G-planer.

(mere…)
Du behøver intet SIM-kort i iPhone 13

Med en iPhone 13-model i hånden kan du helt droppe SIM-kortet.

(mere…)
Mere data på ferierejser fra i dag

Abonnenter hos et teleselskab kan fra i dag benytte lige så meget data i EU som herhjemme.

(mere…)
TDC NET har fortsat det bedste mobilnet

Teknologisk institut har igen testet kvaliteten af de danske mobilnet. Læs her hvordan dit teleselskab klarer sig i undersøgelse. Både 4G og 5G er testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram