3 er først med dual-SIM på iPhone

Nu kan du bruge eSIM på iPhone og udnytte muligheden for to telefonnumre i den samme telefon.

Da de nye 2018-iPhones landede i butikkerne, var det med et løfte om, at brugerne kunne udnytte dual-SIM via eSIM-funktionaliteten i telefonerne. Men som vi kunne beskrive i september, så var ingen af de danske teleoperatører klar til eSIM på iPhone.

Indtil nu har der været stille fra netværksejerne.

I dag (den 4. december 2018) meddelte den første operatør så, at nu kan de tilbyde dual-SIM funktion på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

Kunderne hos teleselskabet 3 kan dermed få deres mobilnummer flyttet til eSIM, der er den lille chip inde i iPhonen, som fremadrettet vil indeholde ens SIM-kort. Nu i fuldt digitalt format.

Dermed kan arbejds- og privatnummeret være i den samme telefon. Der skiftes mellem privat- og arbejdsnummeret ved ét tryk. Begge numre kan desuden anvendes samtidigt forstået på den måde, at telefonen kan håndtere både opkald, notifikationer og beskeder fra begge numre.

Det koster 100 kroner at skifte fra et fysisk SIM-kort til eSIM hos 3. Interesserede kunder skal kontakte 3’s kundeservice eller besøge en fysisk butik.

Hvis du nulstiller en iPhone med eSIM skal du være opmærksom på ikke også at slette eSIM-kortet. I så fald kan du først aktivere dit eSIM ved at scanne en ny eSIM QR-kode, oplyser 3.

Ifølge 3 bruger eSIM lidt mere strøm end et fysisk Nano SIM-kort.

Du kan kun benytte eSIM og eventuelt dual-SIM-funktion på de nyeste iPhones i X-serien. Disse skal have iOS 12.1.1 eller en nyere version installeret.

Fremtidens SIM-kort er eSIM flere gange blevet kaldt. Det forventes, at de fysiske SIM-kort gradvist vil forsvinde over en årrække.

BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort

Mere til historien

3 var også det første selskab der kunne tilbyde eSIM i Apple Watch Series 3 og Series 4. Siden har det også været småt med nyhederne fra de andre teleselskaber på dette punkt.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram