3 er først med dual-SIM på iPhone

Nu kan du bruge eSIM på iPhone og udnytte muligheden for to telefonnumre i den samme telefon.

Da de nye 2018-iPhones landede i butikkerne, var det med et løfte om, at brugerne kunne udnytte dual-SIM via eSIM-funktionaliteten i telefonerne. Men som vi kunne beskrive i september, så var ingen af de danske teleoperatører klar til eSIM på iPhone.

Indtil nu har der været stille fra netværksejerne.

I dag (den 4. december 2018) meddelte den første operatør så, at nu kan de tilbyde dual-SIM funktion på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

Kunderne hos teleselskabet 3 kan dermed få deres mobilnummer flyttet til eSIM, der er den lille chip inde i iPhonen, som fremadrettet vil indeholde ens SIM-kort. Nu i fuldt digitalt format.

Dermed kan arbejds- og privatnummeret være i den samme telefon. Der skiftes mellem privat- og arbejdsnummeret ved ét tryk. Begge numre kan desuden anvendes samtidigt forstået på den måde, at telefonen kan håndtere både opkald, notifikationer og beskeder fra begge numre.

Det koster 100 kroner at skifte fra et fysisk SIM-kort til eSIM hos 3. Interesserede kunder skal kontakte 3’s kundeservice eller besøge en fysisk butik.

Hvis du nulstiller en iPhone med eSIM skal du være opmærksom på ikke også at slette eSIM-kortet. I så fald kan du først aktivere dit eSIM ved at scanne en ny eSIM QR-kode, oplyser 3.

Ifølge 3 bruger eSIM lidt mere strøm end et fysisk Nano SIM-kort.

Du kan kun benytte eSIM og eventuelt dual-SIM-funktion på de nyeste iPhones i X-serien. Disse skal have iOS 12.1.1 eller en nyere version installeret.

Fremtidens SIM-kort er eSIM flere gange blevet kaldt. Det forventes, at de fysiske SIM-kort gradvist vil forsvinde over en årrække.

BAGGRUND: Bliv klogere på eSIM – fremtidens SIM-kort

Mere til historien

3 var også det første selskab der kunne tilbyde eSIM i Apple Watch Series 3 og Series 4. Siden har det også været småt med nyhederne fra de andre teleselskaber på dette punkt.

Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Sådan tjekker du om din mobil understøtter eSIM

TIP: eSIM er smart og gør, at du på samme telefon kan have to numre. Sådan finder du ud af, om din mobil understøtter eSIM.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram