Spotify runder 87 millioner betalende brugere

58

KORT NYT: Nye tal fra Spotify viser, at det regnskabsmæssigt går ganske fornuftigt. Tjenesten får flere betalende brugere.

Spotify

Spotify har netop offentliggjort deres seneste kvartalsregnskab, der viser, at musiktjenesten nu har 87 millioner betalende brugere.

Generelt er der nu 191 millioner aktive brugere hver måned på Spotify.

YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

I forhold til juli måned er det en stigning på 4 millioner betalende brugere. Dengang var der ”kun” 83 millioner premium-brugere.

Selvom det ikke er den største stigning i vækst i Spotifys historie, så hjælper det fortsat tjenesten med at bevare placeringen som den absolutte nummer ét musikstreamingtjeneste.

Apple Music har fornylig fået estimeret, at der var 43,5 millioner brugere. Det skriver The Verge.

Spotify testes i en light version med færre features

Økonomisk har tabet været markant mindre i dette kvartal. I tredje kvartal sidste år var det 83,3 millioner dollars, mens det i samme kvartal i år ”kun” har været på 6,8 millioner dollars. Dermed er Spotify tættere på at give overskud end tidligere.

Mere til historien

I marts 2018 skrev vi, at Apple på mindre end tre år havde skaffet 38 millioner betalende brugere til Apple Music. Spotify havde brugt omkring otte år på at skaffe 70 millioner brugere, som betaler. Siden er væksten hurtigere hos Spotify end den har været på de ”uofficielle” tal (43,5 million brugere) der findes på nuværende tidspunkt fra Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
58 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer