Første kig på Huawei Mate 20 Pro

VIDEO: Vi har set nærmere på den anmelderroste Mate 20 Pro fra Huawei. Du kan kigge os over skulderen og se med i denne video, der går tæt på flabskibet.

Huawei Mate 20 Pro er netop landet i handlen på det danske marked og kan altså nu købes i butikkerne. Overvejer du ny smartphone og går overvejelserne på en telefon i “topklassen” inden for specifikationer og pris, ja så er Mate Mate 20 Pro virkelig værd at kigge nærmere på.

Huawei Mate 20 Pro er nu i butikkerne

Hvis du ikke allerede har læst vores fyldestgørende anmeldelse af Huawei Mate 20 Pro, så kan vi anbefale dig at gøre det.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

– ”Huawei Mate 20 Pro slår både Huaweis egne topmodeller og Samsungs seneste. Du får en rigtig fed smartphone med meget få problemer,” sådan starter John G. Pedersen sin anmeldelse af Mate 20 Pro. Vil du blive klogere på, hvad “problemerne” med telefonen er, så læs testen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du bliver ikke skuffet over telefonen, hvis du er villig til at betale prisen. Den vejledende pris er 7.499 kroner uden abonnement. I forhold til Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy S9, så er det en telefon der også er nytænkende og nyskabende. Derfor er den også en lidt højere pris værd.

 – Huawei klar med gamertelefon

Du kan følge dagsaktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro på Sponseret link Pricerunner.dk.

Huawei Mate 20 Pro – det første kig

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af Huawei Mate 20 Pro, så præsenterede Huawei også andre Mate-telefoner. Det er dog langt fra dem alle, som vi altså får at se på det danske marked. Bliv klogere på, hvilke Mate-telefoner der ikke lanceres i DanmarkMate 20 Lite blev annonceret allerede i august måned, og kom til salg i september.

OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
De mest populære YouTube-videoer i 2023 – har du set dem?

OVERBLIK: MereMobil.dk laverigennem året mange danske tech-videoer. Du kan her se hvilke 10, som er blevet de mest sete i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram