Første kig på Huawei Mate 20 Pro

1

VIDEO: Vi har set nærmere på den anmelderroste Mate 20 Pro fra Huawei. Du kan kigge os over skulderen og se med i denne video, der går tæt på flabskibet.

Huawei Mate 20 Pro er netop landet i handlen på det danske marked og kan altså nu købes i butikkerne. Overvejer du ny smartphone og går overvejelserne på en telefon i “topklassen” inden for specifikationer og pris, ja så er Mate Mate 20 Pro virkelig værd at kigge nærmere på.

Huawei Mate 20 Pro er nu i butikkerne

Hvis du ikke allerede har læst vores fyldestgørende anmeldelse af Huawei Mate 20 Pro, så kan vi anbefale dig at gøre det.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

– ”Huawei Mate 20 Pro slår både Huaweis egne topmodeller og Samsungs seneste. Du får en rigtig fed smartphone med meget få problemer,” sådan starter John G. Pedersen sin anmeldelse af Mate 20 Pro. Vil du blive klogere på, hvad “problemerne” med telefonen er, så læs testen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du bliver ikke skuffet over telefonen, hvis du er villig til at betale prisen. Den vejledende pris er 7.499 kroner uden abonnement. I forhold til Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy S9, så er det en telefon der også er nytænkende og nyskabende. Derfor er den også en lidt højere pris værd.

 – Huawei klar med gamertelefon

Du kan følge dagsaktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro på %%%% Pricerunner.dk.

Huawei Mate 20 Pro – det første kig

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af Huawei Mate 20 Pro, så præsenterede Huawei også andre Mate-telefoner. Det er dog langt fra dem alle, som vi altså får at se på det danske marked. Bliv klogere på, hvilke Mate-telefoner der ikke lanceres i DanmarkMate 20 Lite blev annonceret allerede i august måned, og kom til salg i september.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer