Disse Huawei Mate-telefoner snydes danskerne for

4

Huawei er klar med en række Mate-telefoner, men det er langt fra dem alle, som danskerne kan få glæde af. Flere af de nye Mate-telefoner lanceres ikke i Danmark.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei lancerede i sidste uge flere Mate 20-telefoner, og serien fik i år også et nyt medlem med gamertelefonen Mate 20 X.

 – Huawei klar med gamertelefon

I september havde første Mate 20-telefon salgsstart, da Mate 20 Lite kom til salg. Denne var klar til danskerne, mens flere af de nye modeller altså går udenom det danske marked.

Mate 20 X kommer i første omgang ikke på det danske marked. Det samme gælder den ”almindelige” Mate 20 og Mate 20 Porsche Design.

Det er ikke første gang, at Mate 20 Porsche Design lanceres. Og heller ikke første gang, at denne særlige edition går uden om danskerne. Dog kom Mate 9 Porsche Design eksklusivt til salg i marts måned, hvilket var længe efter den oprindelige lancering.

Huawei Mate 9 Porsche kan nu købes i Danmark

Om Mate 20 Porsche Design, Mate 20 X eller Mate 20 kommer til salg på det danske marked på et senere tidspunkt er uvist. Meldingen fra Huawei Danmark er kort, men klar og lyder blot at de ikke kommer til salg i Danmark, som det ser ud nu.

Men danskerne kan glæde sig til, at Mate 20 Pro kommer til salg mandag den 5. november. Og allerede nu kan telefonen forudbestilles flere steder.

Huawei Mate 20 Pro sætter Samsung til vægs

Mere til historien

Huawei har i år rundet en brandværdi på 7,6 milliarder dollars, som er en stigning på 14 procent i forhold til sidste år. Huawei er blandt verdens 70 stærkeste brands, ifølge Interbrands (konsulentvirksomhed) undersøgelse. Huawei var første gang med på listen i 2014, hvor de indtog plads 94 frem til plads nummer 68 i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer