Disse Huawei Mate-telefoner snydes danskerne for

Huawei er klar med en række Mate-telefoner, men det er langt fra dem alle, som danskerne kan få glæde af. Flere af de nye Mate-telefoner lanceres ikke i Danmark.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei lancerede i sidste uge flere Mate 20-telefoner, og serien fik i år også et nyt medlem med gamertelefonen Mate 20 X.

 – Huawei klar med gamertelefon

I september havde første Mate 20-telefon salgsstart, da Mate 20 Lite kom til salg. Denne var klar til danskerne, mens flere af de nye modeller altså går udenom det danske marked.

Mate 20 X kommer i første omgang ikke på det danske marked. Det samme gælder den ”almindelige” Mate 20 og Mate 20 Porsche Design.

Det er ikke første gang, at Mate 20 Porsche Design lanceres. Og heller ikke første gang, at denne særlige edition går uden om danskerne. Dog kom Mate 9 Porsche Design eksklusivt til salg i marts måned, hvilket var længe efter den oprindelige lancering.

Huawei Mate 9 Porsche kan nu købes i Danmark

Om Mate 20 Porsche Design, Mate 20 X eller Mate 20 kommer til salg på det danske marked på et senere tidspunkt er uvist. Meldingen fra Huawei Danmark er kort, men klar og lyder blot at de ikke kommer til salg i Danmark, som det ser ud nu.

Men danskerne kan glæde sig til, at Mate 20 Pro kommer til salg mandag den 5. november. Og allerede nu kan telefonen forudbestilles flere steder.

Huawei Mate 20 Pro sætter Samsung til vægs

Mere til historien

Huawei har i år rundet en brandværdi på 7,6 milliarder dollars, som er en stigning på 14 procent i forhold til sidste år. Huawei er blandt verdens 70 stærkeste brands, ifølge Interbrands (konsulentvirksomhed) undersøgelse. Huawei var første gang med på listen i 2014, hvor de indtog plads 94 frem til plads nummer 68 i år.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram