Huawei Mate 20 Pro er nu i butikkerne

Så er det i dag, at den officielle salgsstart for Huawei Mate 20 Pro er her. Mate 20 Pro er en anmelderrost telefon, som nu er landet i butikkerne.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei offentliggjorde deres nyeste flagskib Mate 20 Pro tirsdag den 16. oktober 2018 og nu er telefonen langt om længe landet i handlen herhjemme.

Huawei Mate 20 Pro sætter Samsung til vægs

Telefonen har høstet roser i en række anmeldelser i ind- og udland. Anmeldelsen på MereMobil.dk var ingen undtagelse. 6 ud af 6 stjerner var konklusionen. Det er virkelig en fed telefon, som Huawei har fået skruet sammen og nu er klar til mobilkøberne.

Huawei har tidligere fulgt lige i hælene på Samsung, men nu må Samsung altså for alvor se sig overhalet af Huawei. Mate 20 Pro kommer med funktioner, som endnu ikke er set på Samsungs modeller – slet ikke med samme præcision.

Du finder alle specifikationerne på Huawei Mate 20 Pro i vores artikel, hvor vi så nærmere på specifikationerne og fik nogle af disse uddybet.

Den officielle salgsstart er i dag fredag den 5. november 2018, mens den har været i forsalg mere eller mindre siden lanceringen. Forsalget har varieret af de forskellige forhandlere og teleselskaber.

Mate 20 Pro har en vejledende pris på 7.499 kroner uden abonnement. Dette er for modellen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som umiddelbart er den eneste variant, der lanceres på det danske marked.

Huawei Mate 20 Pro – dansk pris og tilgængelighed

Du kan få Mate 20 Pro i farverne sort, blå eller Twilight.

Husk du altid kan finde de dagsaktuelle priser for Huawei Mate 20 Pro på Sponseret link Pricerunner.dk.

Mate-serien dækker i øvrigt over flere forskellige modeller, hvoraf Mate 20 Lite kom i september og flere af de andre modeller ikke umiddelbart kommer på det danske marked.’

 – Disse Huawei Mate-telefoner snydes danskerne for

Video: Første kig på Huawei Mate 20 Pro

Mere til historien

Den blå model af Mate 20 Pro har lidt struktur i overfladen, der giver den et mat look. Dette skulle gøre den mindre modtagelig for fedtede fingre og give en mindre glat bagside – altså et bedre greb.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram