Apple: iPhone Xr er den bedst solgte model

66

Det har forlydt at iPhone Xr solgte dårligt. Men nu er Apple klar med modsvar til påstandene. Og meldingen er, at iPhone Xr er den bedste sælgende model.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Vi skrev i starten af november, at iPhone Xr solgte dårligere end forventet, hvilket havde betydet der var skruet ned for produktionen af telefonen.

Nu har Apples Vice President, Greg Joswiak, været ude med Apples modsvar på rygterne og spekulationerne.

Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Greg Joswiak har talt med Cnet.com, som fortæller, at iPhone Xr har været deres mest populære iPhone hver eneste dag siden lanceringen. Joswiak kommer dog ikke med nogle konkrete salgstal. Det skriver GSMArena.com.

Det har ellers forlydt, at Apple havde genoptaget produktionen af iPhone X – simpelthen fordi de nye modeller ikke solgte godt nok.

Greg Joswiak svarer dog ikke på spørgsmålet om dette andet end ved at gentage, at iPhone Xr er den mest populære og bedst solgte iPhone-model fra efteråret.

Apple iPhone Xr findes i flere forskellige farver og har en vejledende pris på 6.699 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse. Prisen er uden abonnement.

Det passede ellers meget godt med, at iPhone Xr ikke solgte ”godt nok”, da Apple netop har nedjusteret prisen på iPhone Xr på det japanske marked.

Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

Dog kan man også sige, at iPhone Xr måske ikke sælger godt nok. Men enten har forventningerne været tårnhøje eller også sælger iPhone Xs og iPhone Xs Max bare endnu dårligere.

Mere til historien

Apple solgte mange AirPods til dette års Black Friday. I hvert fald i følge en opgørelse fra PriceRunner.dk, så var Apple AirPods det mest populære produkt på Black Friday.

Læs også:
Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
66 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer