Google Home lanceres snart i Danmark

1

BEKRÆFTET: Smarthøjttalerne Google Home bliver snart lanceret i Danmark, oplyser Google.

Googles digitale blæksprutte du kan spørge om alt, og som giver svar på næsten alt, er åbnet i Danmark. Dette giver grobund for Googles næste danske lancering.

LÆS OGSÅ: Google Assistant taler nu dansk

Senere i år lanceres smarthøjttaleren Google Home på det danske marked. Det har Google bekræftet.

Der ikke kun tale om en Google Home lancering, men en lancering af Google Assistent til smarte højttalere. Dette åbner også for en mulig integration af tjenesten med eksempelvis Sonos.

Googles egne smarthøjttalere består lige nu af Google Home, der siden november 2016 har været tilgængelig i blandt andet USA. I oktober 2017 kom en mindre variant, med de samme muligheder, kaldet Google Home Mini. Den største model Google Home Max kom den 11. december 2017.

Disse enheder kommer nu på det danske marked.

Google vil ikke på nuværende tidspunkt oplyse priser på produkterne eller den præcise dato for salgsstarten.

Taler engelsk nu, men snart forstår den dansk

Hvis du allerede i dag har en Google Home eller Google Home Mini, der taler engelsk, vil denne kunne tale dansk når produkterne officielt introduceres på det danske marked.

Det voksende hardwareudbud fra Google er kun i begrænset omfang tilgængeligt i Danmark. Indtil videre er headsettet Pixel Buds gået uden om vores marked. Det samme er Pixelbook og telefonerne Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Intet tyder på en snarlig lancering af den kommende Pixel 3 telefon i Danmark.

LÆS OGSÅ: Google inviterer til Pixel 3 event

Til gengæld har vi fået Google Wifi, som jeg tidligere har anmeldtGoogle Wifi er et super enkelt Wi-Fi system, der meget simpelt får din internetdækning i hjemmet til at fungere ordentligt.

Googles smarthøjttalere lander i et marked, som ventes at eksplodere fremadrettet. I 2020 forventer Canalys, at der på verdensplan bliver solgt 225 millioner smarte højttalere. De største spillere på markedet for smarthøjttalere og digitale assistenter er Google, Apple og Amazon.

I episode 51 af min tech-podcast kan du høre mere om smartteknologi til hjemmet. IT-guru og fremtidsforsker Preben Mejer er gæst og fortæller, hvilke forventninger vi skal have.

PODCAST: Så vilde bliver de digitale assistenter i fremtiden

Mere til historien

Apples bud på en smarthøjttaler hedder HomePod. Denne er endnu ikke tilgængelig i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer