Google Home lanceres snart i Danmark

BEKRÆFTET: Smarthøjttalerne Google Home bliver snart lanceret i Danmark, oplyser Google.

Googles digitale blæksprutte du kan spørge om alt, og som giver svar på næsten alt, er åbnet i Danmark. Dette giver grobund for Googles næste danske lancering.

LÆS OGSÅ: Google Assistant taler nu dansk

Senere i år lanceres smarthøjttaleren Google Home på det danske marked. Det har Google bekræftet.

Der ikke kun tale om en Google Home lancering, men en lancering af Google Assistent til smarte højttalere. Dette åbner også for en mulig integration af tjenesten med eksempelvis Sonos.

Googles egne smarthøjttalere består lige nu af Google Home, der siden november 2016 har været tilgængelig i blandt andet USA. I oktober 2017 kom en mindre variant, med de samme muligheder, kaldet Google Home Mini. Den største model Google Home Max kom den 11. december 2017.

Disse enheder kommer nu på det danske marked.

Google vil ikke på nuværende tidspunkt oplyse priser på produkterne eller den præcise dato for salgsstarten.

Taler engelsk nu, men snart forstår den dansk

Hvis du allerede i dag har en Google Home eller Google Home Mini, der taler engelsk, vil denne kunne tale dansk når produkterne officielt introduceres på det danske marked.

Det voksende hardwareudbud fra Google er kun i begrænset omfang tilgængeligt i Danmark. Indtil videre er headsettet Pixel Buds gået uden om vores marked. Det samme er Pixelbook og telefonerne Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Intet tyder på en snarlig lancering af den kommende Pixel 3 telefon i Danmark.

LÆS OGSÅ: Google inviterer til Pixel 3 event

Til gengæld har vi fået Google Wifi, som jeg tidligere har anmeldtGoogle Wifi er et super enkelt Wi-Fi system, der meget simpelt får din internetdækning i hjemmet til at fungere ordentligt.

Googles smarthøjttalere lander i et marked, som ventes at eksplodere fremadrettet. I 2020 forventer Canalys, at der på verdensplan bliver solgt 225 millioner smarte højttalere. De største spillere på markedet for smarthøjttalere og digitale assistenter er Google, Apple og Amazon.

I episode 51 af min tech-podcast kan du høre mere om smartteknologi til hjemmet. IT-guru og fremtidsforsker Preben Mejer er gæst og fortæller, hvilke forventninger vi skal have.

PODCAST: Så vilde bliver de digitale assistenter i fremtiden

Mere til historien

Apples bud på en smarthøjttaler hedder HomePod. Denne er endnu ikke tilgængelig i Danmark.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram