Google inviterer til Pixel 3 event

2

Google har sendt invitationerne ud til deres årlige efterårs event. Her forventes det, at de offentliggør Pixel 3-telefonerne.

Google har sendt invitationer ud til event tirsdag den 9. oktober 2018
Google har sendt invitationer ud til event tirsdag den 9. oktober 2018

Google har, som rygterne forudsagde, sendt invitationerne ud til en event, der afholdes tirsdag den 9. oktober 2018. Ved eventen forventes det, at Google vil afsløre dette års Pixel-telefoner.

Pixel-telefonerne formodes at få navnene Pixel 3 og Pixel 3 XL.

Google teaser ikke for, hvilke produkter de vil afsløre. Men det ventes altså det bliver Pixel-telefonerne. Tidligere florerede der også rygter om, at de ville offentliggøre et smartwatch. Men det har Google selv først i september bekræftet ikke sker i år.

Måske skal den GIF-fil, som følger med invitationen skal opfattes ved, at teksten “I<3NY”, hentyder til Google Pixel 3.

Google: Pixel Watch kommer ikke i år

Det ventes, at Google Pixel 3 kommer med en skærm på 5,4 tommer skærm, 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Desuden forventes den at have dual-kamera.

Google har sendt invitationer ud til event tirsdag den 9. oktober 2018
Google har sendt invitationer ud til event tirsdag den 9. oktober 2018

Den store model, Google Pixel 3 XL, forventes at få en skærm på hele 6,7 tommer. Ellers skulle specifikationerne være lig hinanden på de to modeller.

Googles event finder sted i New York og livestreames klokken 17.00 dansk tid (11AM EST) på Googles YouTube-kanal.

MereMobil.dk dækker eventen og holder dig opdateret på nyhederne fra Google. Vi er spændt på, om eventen også byder på andet end Pixel-telefonerne.

Om det også bliver ved denne event, at Google vil offentliggøre tilgængeligheden på det danske marked er uvist. Men det ventes, at Google Assistant inden længe er klar på til danskerne.

 – Google Assistant på dansk nærmer sig

Mere til historien

Foruden Googles event tirsdag den 9. oktober, så har Huawei også inviteret til event i oktober måned. Dette event foregår tirsdag den 16. oktober og her forventes det de offentliggør Huawei Mate 20 Pro og Mate 20.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer