Apple udsender iOS 11-opdatering – løses batteriproblemer?

0

Batteriproblemer på nogle enheder med iOS 11.4 er nu måske rettet med ny opdatering fra Apple. Du kan downloade iOS 11.4.1 nu.

Nogle iPhone-ejere har måske oplevet en sløj batterilevetid siden de har opdateret deres enhed til iOS 11.4.

Apple har nu udsendt en ny opdatering, der angiveligt skulle løse disse batteriproblemer. Denne version hedder iOS 11.4.1.

LÆS OGSÅ: Apple er klar med iOS 11.4 – nu er der beskeder i iCloud og AirPlay 2

Er du en af dem som er ramt, så har du formentlig en ældre iOS-enhed.

Apples supportforum havde en række iPhone-ejere klaget over batteri-problemer. Eksempelvis hævdede nogle brugere, at funktionen ”Internetdeling” tog 50 procent af batterikapaciteten, selvom funktionen ikke havde været slået til. Andre har skrevet, at de har opladet telefonen flere gange om dagen.

LÆS OGSÅ: Apple forbyder app-udviklere at videresælge dine oplysninger

Det er dog ikke beskrevet, at batteriproblemerne løses med opdateringen. Derimod nævnes blandt andet en fejl i ”Find min iPhone”, som har gjort det svært at finde AirPods, samt flere fejlrettelser.

Apple er generelt kendt for, at være hurtige til at udsende opdateringer, hvis der er problemer med tidligere softwareversioner. Derfor håbes der også på, at det er tilfældet denne gang. Så løser denne iOS 11.4.1 ikke batteriproblemerne ventes det, at Apple snart er klar med endnu en opdatering.

LÆS OGSÅ: Hvad ved Apple om dig? Sådan får du svaret

Du kan downloade iOS 11.4.1 opdateringen, som altså skulle løse batteriproblemer.

Apple har også udsendt en public beta af iOS 12, der er den næste store iOS-opdatering. Det ventes, at iOS 12 frigives i efteråret i den endelige version. Du kan læse mere om hvordan du kan prøve iOS 12 beta.

LÆS OGSÅ: iOS 12 gør det lettere at lukke apps på iPhone X

Mere til historien

Der har i de seneste dage gået rygter om, at dette års iPhone-modeller ville komme i nye farver. Læs mere om rygterne og hvilke farver, som Apple måske udsender 2018-modellerne i.

Læs også:
Amerikanske teenagere foretrækker iPhones over Android

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer