iOS 12 gør det lettere at lukke apps på iPhone X

KORT NYT: På iPhone X er lukning af apps unødigt bøvlet. iOS 12 ændrer på dette.

På iPhone X er det unødigt bøvlet, når apps skal lukkes. Fra iOS 12 bliver denne funktion optimeret.

LÆS OGSÅ: Her er den vigtigste funktion i iOS 12

Lige nu skal multitasking-listen åbnes ved at swipe op og holde et kort øjeblik. Appen der skal lukkes, kan først termineres, når du efterfølgende holder fingeren på billedet så luk-ikonet kommer frem. Herefter kan appen lukkes med et swipe op.

Når iOS 12 lander i efteråret kan du blot, når app-listen vises, lave et swipe op, for at lukke den eller de valgte apps.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Selvom det lyder som en forbedret funktion så pas på med ikke at glæde dig for tidligt. Apple har tidligere introduceret funktioner i betaudgaverne af iOS, der efterfølgende har ladet vente på sig i den endelige officielle release.

Mere til historien

I juni 2018 frigives en offentlig betaversion af iOS 12, så alle som har lyst, kan lege med systemet. Den færdige version ligger klar til download i efteråret.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.