Amerikanske teenagere foretrækker iPhones over Android

En ny undersøgelse viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker iPhones fremfor Android. Se grafen her.

En ny undersøgelse, som er foretages af Piper Jaffray viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker Apples iPhone fremfor en Android telefon. Undersøgelsen bygger på data fra tusinder af teenagere på tværs af USA med en gennemsnitsalder på 16 år.

Om det er for at ”passe ind”, at resultatet ser sådan ud er uvist. Men undersøgelsen konkluderer altså, at 82 procent af amerikanske teenagere ejer en iPhone og hele 84 procent svarer, at deres næste telefon vil være en iPhone. Det skriver Android Authority.

 - Ingen regler: Teenagere har frit spil på mobilen

Undersøgelsen er også godt nyt for Apple. Ikke kun fordi teenagerne netop nu foretrækker deres telefoner fremfor Android telefoner, men faktisk fordi der år for år er blevet flere teenagere, som har iPhones og siger, at deres næste telefon skal være en iPhone.

De 82 procent som i undersøgelsen udtaler de ejer en iPhone er det højeste i undersøgelsens historie. Men i efteråret var resultatet ”kun” 78 procent – og derfor en stigning på 4 procent på få måneder.

Undersøgelsen viser ikke noget om, hvilke iPhone-modeller teenagerne har. Altså om det er de nyeste modeller, ældre modeller eller de måske har "arvet" forældrenes aflagte. Du kan i grafen herunder se, hvordan teenagerne har svaret siden foråret 2014. Og der er altså en markant stigning i antallet af teenagere, som både har en iPhone og vil den næste telefon også skal være en iPhone.

- Smartphones holder teenagere vågne

Hvis det samme gør sig gældende herhjemme, så ser det ud til at en iPhone vil være årets konfirmationsgave. Hvad ønsker de konfirmander du kender sig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

 

Mere til historien

En anden ting, som måske kan være et hit blandt de danske konfirmander er iPads. Apple har netop lanceret en ny iPad, men måske det faktisk også er en idé at kigge på brugtmarkedet.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram