Amerikanske teenagere foretrækker iPhones over Android

En ny undersøgelse viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker iPhones fremfor Android. Se grafen her.

En ny undersøgelse, som er foretages af Piper Jaffray viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker Apples iPhone fremfor en Android telefon. Undersøgelsen bygger på data fra tusinder af teenagere på tværs af USA med en gennemsnitsalder på 16 år.

Om det er for at ”passe ind”, at resultatet ser sådan ud er uvist. Men undersøgelsen konkluderer altså, at 82 procent af amerikanske teenagere ejer en iPhone og hele 84 procent svarer, at deres næste telefon vil være en iPhone. Det skriver Android Authority.

 – Ingen regler: Teenagere har frit spil på mobilen

Undersøgelsen er også godt nyt for Apple. Ikke kun fordi teenagerne netop nu foretrækker deres telefoner fremfor Android telefoner, men faktisk fordi der år for år er blevet flere teenagere, som har iPhones og siger, at deres næste telefon skal være en iPhone.

De 82 procent som i undersøgelsen udtaler de ejer en iPhone er det højeste i undersøgelsens historie. Men i efteråret var resultatet ”kun” 78 procent – og derfor en stigning på 4 procent på få måneder.

Undersøgelsen viser ikke noget om, hvilke iPhone-modeller teenagerne har. Altså om det er de nyeste modeller, ældre modeller eller de måske har “arvet” forældrenes aflagte. Du kan i grafen herunder se, hvordan teenagerne har svaret siden foråret 2014. Og der er altså en markant stigning i antallet af teenagere, som både har en iPhone og vil den næste telefon også skal være en iPhone.

Smartphones holder teenagere vågne

Hvis det samme gør sig gældende herhjemme, så ser det ud til at en iPhone vil være årets konfirmationsgave. Hvad ønsker de konfirmander du kender sig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

 

Mere til historien

En anden ting, som måske kan være et hit blandt de danske konfirmander er iPads. Apple har netop lanceret en ny iPad, men måske det faktisk også er en idé at kigge på brugtmarkedet.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram