Amerikanske teenagere foretrækker iPhones over Android

En ny undersøgelse viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker iPhones fremfor Android. Se grafen her.

En ny undersøgelse, som er foretages af Piper Jaffray viser, at mere end 80 procent af de amerikanske teenagere foretrækker Apples iPhone fremfor en Android telefon. Undersøgelsen bygger på data fra tusinder af teenagere på tværs af USA med en gennemsnitsalder på 16 år.

Om det er for at ”passe ind”, at resultatet ser sådan ud er uvist. Men undersøgelsen konkluderer altså, at 82 procent af amerikanske teenagere ejer en iPhone og hele 84 procent svarer, at deres næste telefon vil være en iPhone. Det skriver Android Authority.

 - Ingen regler: Teenagere har frit spil på mobilen

Undersøgelsen er også godt nyt for Apple. Ikke kun fordi teenagerne netop nu foretrækker deres telefoner fremfor Android telefoner, men faktisk fordi der år for år er blevet flere teenagere, som har iPhones og siger, at deres næste telefon skal være en iPhone.

De 82 procent som i undersøgelsen udtaler de ejer en iPhone er det højeste i undersøgelsens historie. Men i efteråret var resultatet ”kun” 78 procent – og derfor en stigning på 4 procent på få måneder.

Undersøgelsen viser ikke noget om, hvilke iPhone-modeller teenagerne har. Altså om det er de nyeste modeller, ældre modeller eller de måske har "arvet" forældrenes aflagte. Du kan i grafen herunder se, hvordan teenagerne har svaret siden foråret 2014. Og der er altså en markant stigning i antallet af teenagere, som både har en iPhone og vil den næste telefon også skal være en iPhone.

- Smartphones holder teenagere vågne

Hvis det samme gør sig gældende herhjemme, så ser det ud til at en iPhone vil være årets konfirmationsgave. Hvad ønsker de konfirmander du kender sig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

Resultat fra undersøgelsen af hvilken telefon de amerikanske teenagere har (Kilde. Business Insider)

 

Mere til historien

En anden ting, som måske kan være et hit blandt de danske konfirmander er iPads. Apple har netop lanceret en ny iPad, men måske det faktisk også er en idé at kigge på brugtmarkedet.

Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram