Ny iPad 9.7" der understøtter Apple Pencil blev ikke billig

Apples nyeste, og billigere, iPad skal finde vej til klasselokaler verden over. Som noget nyt er Apple Pencil understøttet.

Apples nyeste iPad understøtter Apples Pencil. (Foto: Apple)

Apple har ved en event tirsdag den 27. marts 2018 præsenteret en ny iPad til skolebrug. Modellen ligner til forveksling sidste års udgave, men der er flere nye funktioner. Det fremgår af en pressemeddelse fra Apple.

Den nye iPad har en skærm på 9,7 tommer, der ligesom iPad Pro understøtter Apples pen kaldet Apple Pencil. Indmaden består af en Apple A10 Fusion-chip; samme chip, som man finder i iPhone 7. På bagsiden sidder et kamera på 8 megapixels.

Ifølge Apple er der tale om deres hidtil billigste iPad. Den nye iPad koster 2.799 kroner. Dermed er den 200 kroner billigere end sidste års udgave. Der er dog mulighed for, at skoler kan får særlige rabatter på. I USA drejer det sig om en besparelse på 30 dollars eller godt 180 kroner.

Prisen er uden en Apple Pencil. Denne koster 769 kroner.

Op til lanceringen talte rygterne temmelig meget om en "billig" iPad. Men billig i Apples univers er altså 200 kroner.

Sammen med den nye iPad har Apple lanceret en række nye værktøjer til klasseværelset. Det skal gøre det nemmere for Apples iPad at blive integreret i klasseværelset. Eksempelvis kan læren nemt modtage og rette elevernes stile.

Den nye iPad er tilgængelig fra 2.799 kroner for Wi-Fi udgaven. Det giver 32 GB lagerplads. En udgave med mobildataforbindelse og GPS er også tilgængelig. Den koster 3.899 kroner.

ANMELDELSE: iPad Pro 10,5" er større, bedre og dyr!

Ligesom andre iPads understøtter den nye iPad med 9,7 tommer skærm også Smart Covers. Men modsat iPad Pro understøtter den nye iPad ikke Apples tastatur-covers, da den ikke har de connectorer i kanten, der kræves. Men der  kommer en række tilbehørsprodukter fra andre producenter. Logitech har blandt andre lanceret en ny pen til iPad.

Den nye iPad er tilgængelig fra i dag og kan købes hos Apple selv samt en række forskellige forhandlere.

LÆS OGSÅ: Her er alle rygterne om iPhone SE 2

Mere til historien

Ved præsentationen af den nye iPad beskrev Apple konsekvent den nye tablet som “vores hidtil billigste iPad". De samlede besparelser viste sig som bekendt som værende sølle 200 kroner.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram