iPhone SE 2 – alle de seneste rygter samlet her

Apple har endnu ikke meldt noget ud officielt, men det tyder på, at de inden længe lancerer en iPhone SE 2. Se de nyeste rygter her.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Apple lancerede i foråret 2016 telefonen iPhone SE, der er mindre og mere lommevenlig end de øvrige iPhone-modeller er blevet.

iPhone SE har en 4 tommer skærm og designmæssigt lig med iPhone 5S fra 2013.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Trods mindre specifikationer og dermed en hardware uden helt så meget power, som de andre iPhones. Ja, så blev iPhone SE en stor succes. Telefonen har dog endnu ikke fået en efterfølger, selvom der har været mange rygter lige siden. Det eneste ”nye” der har været sket på modellen er, at den kom i nye hukommelsesvarianter sidste år – nemlig 32 og 128 GB i stedet for 16 og 64 GB).

Nu summer der igen en masse rygter om en efterfølger til iPhone SE.

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har oplyst, at vi dog nok ikke skal forvente voldsomt store ændringer i designet. Grunden er, ifølge Kuo, at Apple har brugt design-ressourcerne på iPhone X og dennes efterfølgere. Derfor mener Kuo, at iPhone SE 2 måske designmæssigt ikke ændrer sig, men blot får en ”opgradering på specifikationerne”. Denne opgradering bliver formentlig på bedre kamera, A11 Fusion CPU chip og nogenlunde samme pris. Trådløs opladning og 3D Touch skal du formentlig kigge langt efter. Det skriver CNET.com.

Det har ellers tidligere været rygtet, at den ville komme med trådløs opladning.

Men der er også andre rygter, som går på der kommer tre forskellige ”iPhone X-modeller”, hvoraf den ene er en iPhone X SE. Det skriver den japanske side Macotakara. Holder dette stik, så vil vi altså se en ”iPhone 8” presset ned i en 4-tommer skærm og uden hjem-knappen.

Det er derfor uvist om iPhone SE 2 og iPhone X SE er én og samme telefon – eller der er tale om to forskellige modeller.

Lancering til sommer

En kinesisk kilde har tidligere forudset, at iPhone SE 2 vil få salgsstart i juli 2018. Og måske annonceringen derfor vil finde sted til Apples udviklerkonference (WWDC), der foregår i juni måned. Keynoten finder sted mandag den 4. juni.

 – iPhone SE får måske debut ved WWDC

Apple har endnu ikke meldt noget ud, det er derfor uvist om vi overhovedet får en iPhone SE 2 eller anden afløser til iPhone SE. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Apple afholder event i Chicago tirsdag den 27. marts 2018, hvor det dog er ”uddannelse”, som er kodeordet. Derfor forventes det heller ikke, at Apple vil afsløre noget om iPhone SE 2 på denne event.

ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram