iPhone SE 2 – alle de seneste rygter samlet her

18

Apple har endnu ikke meldt noget ud officielt, men det tyder på, at de inden længe lancerer en iPhone SE 2. Se de nyeste rygter her.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Apple lancerede i foråret 2016 telefonen iPhone SE, der er mindre og mere lommevenlig end de øvrige iPhone-modeller er blevet.

iPhone SE har en 4 tommer skærm og designmæssigt lig med iPhone 5S fra 2013.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Trods mindre specifikationer og dermed en hardware uden helt så meget power, som de andre iPhones. Ja, så blev iPhone SE en stor succes. Telefonen har dog endnu ikke fået en efterfølger, selvom der har været mange rygter lige siden. Det eneste ”nye” der har været sket på modellen er, at den kom i nye hukommelsesvarianter sidste år – nemlig 32 og 128 GB i stedet for 16 og 64 GB).

Nu summer der igen en masse rygter om en efterfølger til iPhone SE.

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har oplyst, at vi dog nok ikke skal forvente voldsomt store ændringer i designet. Grunden er, ifølge Kuo, at Apple har brugt design-ressourcerne på iPhone X og dennes efterfølgere. Derfor mener Kuo, at iPhone SE 2 måske designmæssigt ikke ændrer sig, men blot får en ”opgradering på specifikationerne”. Denne opgradering bliver formentlig på bedre kamera, A11 Fusion CPU chip og nogenlunde samme pris. Trådløs opladning og 3D Touch skal du formentlig kigge langt efter. Det skriver CNET.com.

Det har ellers tidligere været rygtet, at den ville komme med trådløs opladning.

Men der er også andre rygter, som går på der kommer tre forskellige ”iPhone X-modeller”, hvoraf den ene er en iPhone X SE. Det skriver den japanske side Macotakara. Holder dette stik, så vil vi altså se en ”iPhone 8” presset ned i en 4-tommer skærm og uden hjem-knappen.

Det er derfor uvist om iPhone SE 2 og iPhone X SE er én og samme telefon – eller der er tale om to forskellige modeller.

Lancering til sommer

En kinesisk kilde har tidligere forudset, at iPhone SE 2 vil få salgsstart i juli 2018. Og måske annonceringen derfor vil finde sted til Apples udviklerkonference (WWDC), der foregår i juni måned. Keynoten finder sted mandag den 4. juni.

 – iPhone SE får måske debut ved WWDC

Apple har endnu ikke meldt noget ud, det er derfor uvist om vi overhovedet får en iPhone SE 2 eller anden afløser til iPhone SE. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Apple afholder event i Chicago tirsdag den 27. marts 2018, hvor det dog er ”uddannelse”, som er kodeordet. Derfor forventes det heller ikke, at Apple vil afsløre noget om iPhone SE 2 på denne event.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer