Sonos opdaterer i juli til AirPlay 2 understøttelse

En række Sonos højttalere bliver i juli opdateret til at understøtte Apple AirPlay 2.

Understøttelse af Apples AirPlay 2 på Sonos højttalere begynder i juli 2018. Det har Sonos oplyst på en lanceringsevent.

AirPlay 2 bliver tilgængelig i Sonos One, anden generation af Play:5, Playbase og kommende produkter. Eksempelvis den netop lancerede Sonos Beam soundbar.

På grund af processorbegrænsninger kommer AirPlay 2 ikke til ældre Sonons produkter. En undtagelse er dog hvis et AirPlay 2-understøttet produkt er parret med et ældre produkt. Grupperer du Sonos Play:1 med Sonos One vil AirPlay 2 være tilgængelig - som eksempel.

Sonos produkter med AirPlay 2 vil desuden fungere med andre produkter, der har denne funktionalitet. Det kunne være en HomePod højttaler.

Med AirPlay 2 kan brugere af iPhone og iPad sende musik direkte til Sonos højttalere. Normalt skal Sonos egen app benyttes, når der skal sendes lyd til højttalerne.

Sonos højttalere kører i et lukket system, der er afhængig af netværksforbindelser og Sonos app. Bluetooth er ikke understøttet. Vi har dog set en opblødning i det lukkede systemet. Senest er Spotify begyndt at understøtte streaming til Sonos direkte fra Spotifys app.

AirPlay 2 blev lanceret til offentligheden i forbindelse med iOS 11.4 frigivelsen i slutningen af maj 2018.

Mere til historien

Sonos hed oprindeligt Digital Music System. Det var i 2005. Året forinden blev produkterne præsenteret ved CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
Apple er klar med HomePod og HomePod Mini i Danmark

Apple har netop lanceret HomePod og HomePod Mini på det danske marked. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram