Sonos opdaterer i juli til AirPlay 2 understøttelse

En række Sonos højttalere bliver i juli opdateret til at understøtte Apple AirPlay 2.

Understøttelse af Apples AirPlay 2 på Sonos højttalere begynder i juli 2018. Det har Sonos oplyst på en lanceringsevent.

AirPlay 2 bliver tilgængelig i Sonos One, anden generation af Play:5, Playbase og kommende produkter. Eksempelvis den netop lancerede Sonos Beam soundbar.

På grund af processorbegrænsninger kommer AirPlay 2 ikke til ældre Sonons produkter. En undtagelse er dog hvis et AirPlay 2-understøttet produkt er parret med et ældre produkt. Grupperer du Sonos Play:1 med Sonos One vil AirPlay 2 være tilgængelig - som eksempel.

Sonos produkter med AirPlay 2 vil desuden fungere med andre produkter, der har denne funktionalitet. Det kunne være en HomePod højttaler.

Med AirPlay 2 kan brugere af iPhone og iPad sende musik direkte til Sonos højttalere. Normalt skal Sonos egen app benyttes, når der skal sendes lyd til højttalerne.

Sonos højttalere kører i et lukket system, der er afhængig af netværksforbindelser og Sonos app. Bluetooth er ikke understøttet. Vi har dog set en opblødning i det lukkede systemet. Senest er Spotify begyndt at understøtte streaming til Sonos direkte fra Spotifys app.

AirPlay 2 blev lanceret til offentligheden i forbindelse med iOS 11.4 frigivelsen i slutningen af maj 2018.

Mere til historien

Sonos hed oprindeligt Digital Music System. Det var i 2005. Året forinden blev produkterne præsenteret ved CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas.

Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Apple er klar med ny HomePod-højttaler

En ny HomePod er klar. Danskerne kan købe den store HomePod i foråret 2023.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram