Sonos opdaterer i juli til AirPlay 2 understøttelse

En række Sonos højttalere bliver i juli opdateret til at understøtte Apple AirPlay 2.

Understøttelse af Apples AirPlay 2 på Sonos højttalere begynder i juli 2018. Det har Sonos oplyst på en lanceringsevent.

AirPlay 2 bliver tilgængelig i Sonos One, anden generation af Play:5, Playbase og kommende produkter. Eksempelvis den netop lancerede Sonos Beam soundbar.

På grund af processorbegrænsninger kommer AirPlay 2 ikke til ældre Sonons produkter. En undtagelse er dog hvis et AirPlay 2-understøttet produkt er parret med et ældre produkt. Grupperer du Sonos Play:1 med Sonos One vil AirPlay 2 være tilgængelig – som eksempel.

Sonos produkter med AirPlay 2 vil desuden fungere med andre produkter, der har denne funktionalitet. Det kunne være en HomePod højttaler.

Med AirPlay 2 kan brugere af iPhone og iPad sende musik direkte til Sonos højttalere. Normalt skal Sonos egen app benyttes, når der skal sendes lyd til højttalerne.

Sonos højttalere kører i et lukket system, der er afhængig af netværksforbindelser og Sonos app. Bluetooth er ikke understøttet. Vi har dog set en opblødning i det lukkede systemet. Senest er Spotify begyndt at understøtte streaming til Sonos direkte fra Spotifys app.

AirPlay 2 blev lanceret til offentligheden i forbindelse med iOS 11.4 frigivelsen i slutningen af maj 2018.

Mere til historien

Sonos hed oprindeligt Digital Music System. Det var i 2005. Året forinden blev produkterne præsenteret ved CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas.

Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Sonos’ nye app er fuld af fejl og mangler

En række brugere raser over den nye Sonos-app, som de mener er fyldt med fejl og mangler.

(mere…)
Endelig Sonos! Endelig!

Sonos har netop annonceret en nyhed, som jeg har ventet længe på.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram