Sonos klar med en ny prisvenlig soundbar

1

Sonos Beam spiller musik som andre Sonos højttalere, men leverer også ekstra ”uf uf” til tv- og film. Prisen er interessant.

Lyd fra film og tv kommer til sin ret, når ens tv-setup kombineres med en soundbar. Sonos har tidligere haft to produkter til tv- og filmfolket, men nu er endnu en udgave lanceret. Navnet er Sonos Beam.

Højttaleren er ikke kun velegnet til tv- og filmlyd. Musik og podcasts, uden tv-skærmen er tændt, er også en mulighed.

Sonos Beam, har en længde på 65 centimeter, og tilsluttes via skærmens HDMI-ARC udgang eller via et optisk lydkabel. Derudover understøtter højttaleren også lyd og musikindhold fra Sonos app.

I juli lander en opdatering til højttaleren, så den også understøtter Apples AirPlay 2. Dermed kan iOS-enheder afspille lyd direkte på Sonos Beam.

Den nye højttaler understøtter, ligesom Sonos One, stemmetjenester i udvalgte lande. Eksempelvis Amazon Alexea. Danmark er ikke på listen over lande og sprog.

Kan du ikke nøjes med soundbaren som et enkeltstående produkt, understøttes tilslutning af en subwoofer samt to Sonos Play 1 eller Sonos One højttalere. Med et sådant setup kommer du i nærheden af et hjemmebio lydsetup.

Lyden finjusteres med funktionen Trueplay, ligesom Sonos andre højttalere. Kontrollen af højttaleren til musik og podcasts sker via enten en Android smartphone eller iPhone. Ved tv- og film anvendes din normale fjernbetjening til at skue og op ned.

Sonos Beam kan købes fra den 17. juli 2018. Prisen er vejledende 3.399 kroner. Dermed placerer Sonos den nye soundbar et stykke under Playbase og Playbar, der aktuelt koster 5.999 kroner.

Farvemulighederne er mat sort eller mat hvid.

LÆS OGSÅ: Sonos maler Sonos One i nye frække farver

Billeder af Sonos Beam

Mere til historien

Er du på udkig efter en soundbar, så kan du sagtens købe Sonos Beam selvom du ikke har andre sonos højttalere.. Den vil fungere alligevel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer