Sonos klar med en ny prisvenlig soundbar

Sonos Beam spiller musik som andre Sonos højttalere, men leverer også ekstra ”uf uf” til tv- og film. Prisen er interessant.

Lyd fra film og tv kommer til sin ret, når ens tv-setup kombineres med en soundbar. Sonos har tidligere haft to produkter til tv- og filmfolket, men nu er endnu en udgave lanceret. Navnet er Sonos Beam.

Højttaleren er ikke kun velegnet til tv- og filmlyd. Musik og podcasts, uden tv-skærmen er tændt, er også en mulighed.

Sonos Beam, har en længde på 65 centimeter, og tilsluttes via skærmens HDMI-ARC udgang eller via et optisk lydkabel. Derudover understøtter højttaleren også lyd og musikindhold fra Sonos app.

I juli lander en opdatering til højttaleren, så den også understøtter Apples AirPlay 2. Dermed kan iOS-enheder afspille lyd direkte på Sonos Beam.

Den nye højttaler understøtter, ligesom Sonos One, stemmetjenester i udvalgte lande. Eksempelvis Amazon Alexea. Danmark er ikke på listen over lande og sprog.

Kan du ikke nøjes med soundbaren som et enkeltstående produkt, understøttes tilslutning af en subwoofer samt to Sonos Play 1 eller Sonos One højttalere. Med et sådant setup kommer du i nærheden af et hjemmebio lydsetup.

Lyden finjusteres med funktionen Trueplay, ligesom Sonos andre højttalere. Kontrollen af højttaleren til musik og podcasts sker via enten en Android smartphone eller iPhone. Ved tv- og film anvendes din normale fjernbetjening til at skue og op ned.

Sonos Beam kan købes fra den 17. juli 2018. Prisen er vejledende 3.399 kroner. Dermed placerer Sonos den nye soundbar et stykke under Playbase og Playbar, der aktuelt koster 5.999 kroner.

Farvemulighederne er mat sort eller mat hvid.

LÆS OGSÅ: Sonos maler Sonos One i nye frække farver

Billeder af Sonos Beam

Mere til historien

Er du på udkig efter en soundbar, så kan du sagtens købe Sonos Beam selvom du ikke har andre sonos højttalere.. Den vil fungere alligevel.

Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Tv-pakker stiger med op til 150 kroner om måneden

Tusindvis abonnenter hos tv-udbyderne Stofa og Norlys kan se frem til voldsomme prisstigninger.

(mere…)
Apple er klar med ny HomePod-højttaler

En ny HomePod er klar. Danskerne kan købe den store HomePod i foråret 2023.

(mere…)
Husalteret samler ikke længere familien

Fjernsynet har for mange været "hus-alteret" og stedet, hvor familien samledes. Sådan er det ikke længere - kun i særlige tilfælde.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram