Apple HomePod endelig på vej i handlen

Ventetiden er ved at være ovre for de, som siden i sommer har ventet på Apple HomePod. Allerede fredag kan den forudbestilles, mens salgsstarten er om få uger.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

Hvis du i juni 2017 læste om Apple HomePod og fandt denne højttaler og digitale assistent interessant, så har du virkelig måtte væbne dig med tålmodighed.

Det var planen, at HomePod ville komme i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt og siden har der været stille omkring HomePod.

 – Her er HomePod – Siri højttaleren fra Apple

Nu er der dog nyt. Godt nyt. I hvert fald for nogle. Apple har nemlig oplyst, at deres Amazon Echo og Google Home konkurrent lander i handlen i nær fremtid.

Allerede fredag den 26. januar 2018 vil det være muligt, at forudbestille på Apples officielle hjemmeside. Det skriver Pocketnow.com.

Fredag den 9. februar 2018 er der officiel salgsstart i Apple Stores og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere i USA, Storbritannien og Australien. I løbet af foråret vil Apple HomePod også blive tilgængelig i Frankrig og Tyskland, skriver Pocketnow.

Apple har netop udsendt en ny iOS-opdatering, der understøtter HomePod. Så softwaren skulle være klar til at byde det nye Apple-produkt velkommen “i familien”.

 – Apple klar med iOS-opdatering – byder HomePod velkommen

Prisen på Apple HomePod er 349 dollars.

Der er endnu ikke nogle meldinger om hvorvidt HomePod vil blive tilgængelig på det danske marked eller i så fald hvornår.

Hvis du vil vide mere om digitale assistenter så lyt til dette podcast, som vi producerede ud fra et besøg hos Googles AI eksperter i San Fransisco.

Mere til historien

Google Home og Amazon Echo er heller ikke tilgængelige i Danmark. Derfor ville Apple HomePod altså være den første enhed af sin art herhjemme. Men på nuværende tidspunkt ser det også ud til, at vi skal kigge langt efter Apple HomePod.

Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram