Apple HomePod endelig på vej i handlen

0

Ventetiden er ved at være ovre for de, som siden i sommer har ventet på Apple HomePod. Allerede fredag kan den forudbestilles, mens salgsstarten er om få uger.

HomePod
HomePod (Foto: Apple)

Hvis du i juni 2017 læste om Apple HomePod og fandt denne højttaler og digitale assistent interessant, så har du virkelig måtte væbne dig med tålmodighed.

Det var planen, at HomePod ville komme i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt og siden har der været stille omkring HomePod.

 – Her er HomePod – Siri højttaleren fra Apple

Nu er der dog nyt. Godt nyt. I hvert fald for nogle. Apple har nemlig oplyst, at deres Amazon Echo og Google Home konkurrent lander i handlen i nær fremtid.

Allerede fredag den 26. januar 2018 vil det være muligt, at forudbestille på Apples officielle hjemmeside. Det skriver Pocketnow.com.

Fredag den 9. februar 2018 er der officiel salgsstart i Apple Stores og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere i USA, Storbritannien og Australien. I løbet af foråret vil Apple HomePod også blive tilgængelig i Frankrig og Tyskland, skriver Pocketnow.

Apple har netop udsendt en ny iOS-opdatering, der understøtter HomePod. Så softwaren skulle være klar til at byde det nye Apple-produkt velkommen “i familien”.

 – Apple klar med iOS-opdatering – byder HomePod velkommen

Prisen på Apple HomePod er 349 dollars.

Der er endnu ikke nogle meldinger om hvorvidt HomePod vil blive tilgængelig på det danske marked eller i så fald hvornår.

Hvis du vil vide mere om digitale assistenter så lyt til dette podcast, som vi producerede ud fra et besøg hos Googles AI eksperter i San Fransisco.

Mere til historien

Google Home og Amazon Echo er heller ikke tilgængelige i Danmark. Derfor ville Apple HomePod altså være den første enhed af sin art herhjemme. Men på nuværende tidspunkt ser det også ud til, at vi skal kigge langt efter Apple HomePod.