Apple HomePod endelig på vej i handlen

Ventetiden er ved at være ovre for de, som siden i sommer har ventet på Apple HomePod. Allerede fredag kan den forudbestilles, mens salgsstarten er om få uger.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

Hvis du i juni 2017 læste om Apple HomePod og fandt denne højttaler og digitale assistent interessant, så har du virkelig måtte væbne dig med tålmodighed.

Det var planen, at HomePod ville komme i handlen i slutningen af 2017, men dette blev udskudt og siden har der været stille omkring HomePod.

 - Her er HomePod - Siri højttaleren fra Apple

Nu er der dog nyt. Godt nyt. I hvert fald for nogle. Apple har nemlig oplyst, at deres Amazon Echo og Google Home konkurrent lander i handlen i nær fremtid.

Allerede fredag den 26. januar 2018 vil det være muligt, at forudbestille på Apples officielle hjemmeside. Det skriver Pocketnow.com.

Fredag den 9. februar 2018 er der officiel salgsstart i Apple Stores og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere i USA, Storbritannien og Australien. I løbet af foråret vil Apple HomePod også blive tilgængelig i Frankrig og Tyskland, skriver Pocketnow.

Apple har netop udsendt en ny iOS-opdatering, der understøtter HomePod. Så softwaren skulle være klar til at byde det nye Apple-produkt velkommen "i familien".

 - Apple klar med iOS-opdatering - byder HomePod velkommen

Prisen på Apple HomePod er 349 dollars.

Der er endnu ikke nogle meldinger om hvorvidt HomePod vil blive tilgængelig på det danske marked eller i så fald hvornår.

Hvis du vil vide mere om digitale assistenter så lyt til dette podcast, som vi producerede ud fra et besøg hos Googles AI eksperter i San Fransisco.

Mere til historien

Google Home og Amazon Echo er heller ikke tilgængelige i Danmark. Derfor ville Apple HomePod altså være den første enhed af sin art herhjemme. Men på nuværende tidspunkt ser det også ud til, at vi skal kigge langt efter Apple HomePod.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram