Android P får ny intelligent strømsparefunktion

Med udgivelsen af Android P lanceres den nye strømsparefunktion App Standby Buckets. Læs her hvordan Android P vil begrænse strømforbruget.

Android P logo

Android P (Foto: Google)

Google har som ventet løftet sløret for en række nye funktioner, som vi kommer til at se mere til i den næste udgave af Android - nemlig Android P.

Android Authority skriver, at en af de helt nye funktioner er den intelligente strømsparefunktion App Standby Buckets, som automatisk overvåger din brug af apps.

Alt efter hvor ofte du bruger en app begrænser App Standby Buckets funktionen de telefonressourcer app'en har tilgængelige. Det betyder, at apps som du bruger ofte ikke vil have restriktioner i forhold til CPU og strømforbrug, og sjældent brugte apps vil blive stærkt begrænset.

Systemet fungerer ved at dine apps deles ind i en af fem kategorier - eller buckets.  Systemet er dynamisk, hvilket betyder, at App Standby Buckets selv flytter din apps til en anden kategori, hvis dit brugsmønstret ændrer sig.

- Google I/O er skudt igang

De fem kategorier, som apps inddeles i er active, working set, frequent, rare og never.

Active: Apps i denne kategori bliver ikke begrænset. Active apps vil være åbne apps eller, apps der kører processer i forgrunden.

Working set: En inaktiv app, som anvendes ofte. Disse apps vil være udsat for milde restriktioner.

Frequent: Apps som benyttes ofte men ikke dagligt. Apps i denne kategori vil have strengere restriktioner, og de vil blive begrænset i deres muligheder for at udføre funktioner eller komme med alarmer.

Rare: Dette er apps, som sjældent bliver brugt. Disse apps får strenge restriktioner, og de vil også have begrænset adgang til forbinde til nettet.

Never: Apps i denne kategori er apps, som du har installeret men aldrig åbnet. Disse udsættes for de allerstrengeste restriktioner og begrænsninger.

LÆS OGSÅHer er 5 ting du skal vide om Android P

Mere til historien

Ifølge Google kan den enkelte mobilproducent selv sætte kriterierne for hvornår og hvordan en app kategoriseret med App Standby Buckets.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram