Så er Huaweis fede kamera-mobil i butikkerne

1

Her er telefonen du skal tjekke ud i butikkerne netop nu, hvis kameraet er vigtigt for dig. Se også de aktuelle priser.

Er du vild med fotos, så er det Huawei P20 Pro du skal have fingrende i. Lige nu er P20 Pro, ifølge kameratest-sitet DxOMark, markedets bedste kameramobil. Andenpladsen indtages af lillesøsteren Huawei P20.

Uanset hvilken af disse telefoner du køber, så får du et rigtig fedt kamera, som tager super gode billeder.

Hvis ikke du allerede har tjekket telefonerne ud i din lokale telebutik, så kan jeg kun opfordre dig til at gøre det.

Huawei P20 landede til salg den 3. april 2018. På Dronning Margrethe’s fødselsdag mandag den 16. april var Huawei P20 Pro klar.

Hvis du hellere vil have en lavprisudgave af P20’erne, skal du se efter Huawei P20 Lite, men her går du på kompromis med kameraet og fotokvaliteten. P20 Lite kunne købes fra den 3. april.

LÆS OGSÅ: Dette skal du vide om Huawei P20 Lite

Det er naturligvis Huawei P20 Pro, der topper Huaweis produktudvalg netop nu, og det er da også en rigtig fed telefon. I anmeldelsen gav jeg P20 Pro 5 ud af 6 stjerner. Samtidigt var jeg ikke bange for at sige, at det bestemt er en telefon jeg gerne anbefaler dig at købe. En fejl, som forhåbentlig rettes i en softwareopdatering, gjorde den ikke kunne få topkarakter.

I øvrigt kommer alle tre modeller med Android 8.1. Pro-modellen er netop blevet softwareopdateret med de første fejlrettelser. Samtidigt er sikkerhedsniveauet bragt op på 1. marts 2018.

ANMELDELSE: Derfor er Huawei P20 Pro kameramobilen du skal have fat i

Her får du priserne per dags dato, ifølge %%%% Pricerunner:

  • Huawei P20 Pro: 6.300 kroner
  • Huawei P20: 4.750 kroner
  • Huawei P20 Lite: 2.720 kroner

Blandt topmodellerne i markedet netop nu kan jeg anbefale, at du også tjekker Samsung Galaxy S9 og Sony Xperia XZ2 ud. Går du specifikt efter et godt kamera, kommer Samsung Galaxy S9+ lige nu tættest på det Huawei P20 Pro kan levere.

Huawei P20 og P20 Pro på under 3 minutter

Mere til historien

Sony har annonceret Sony Xperia XZ2 Premium. I forhold til Sony Xperia XZ2 har kameraet fået et løft. Faktisk så meget, at Sony melder sig ind i kamerakrigen mod Huawei og Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer