De nye Android-telefoner fra Nokia er klar – lover opdateringer i tre år

Den nyeste Android-version i to år! Det er løftet fra HMD Global, når du køber Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus eller den nye Nokia 6.

Der loves sikkerhedsopdateringer i tre år samt to års opdateringer af Android-systemet. Det er løftet fra HMD Global, som netop har sendt Nokia 6, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco ud i de danske butikker.

For mange vil flagskibet, og dermed den mest interessante, være Nokia 8 Sirocco. Altså en faceliftet version af Nokia 8, der i slutningen af sidste sommer høstede flotte anmeldelser i pressen.

I første omgang er Nokia 8 Sirocco kun tilgængelig hos teleselskabet YouSee, som er eksklusiv partner på produktet. Det oplyser HMD Global til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: Nokia 8 Sirocco er prissat i direkte konkurrence mod Samsung

Den nye version af Nokia 6 kan købes hos Telenor og Telia. Prisen er 2.190 kroner (vejledende uden abonnement).

Nokia 7 Plus er prissat til 2.990 kroner. Her har Telenor, 3, Telia og Call Me meldt sig som forhandlere. YouSee er også på vej til at gøre Nokia 7 Plus tilgængelig for deres kunder.

Elgiganten vil ligeledes føre de nye Nokia telefoner – dog med undtagelse af Nokia 8 Sirocco.

Er med i Android One

Alle telefonerne er med i Googles Android One program. De kommer altså med en Android-udgave uden producent-ændringer i brugerfladen. Altså telefoner som i oplevelsen minder om Google Pixel-telefonerne, der er Googles eget bud på en smartphone.

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco (Foto: HMD Global)

Med Android One følger også løftet om de månedlige sikkerhedsopdateringer til Android samt løbende nye udgaver af Android-platformen.

BAGGRUND: Hvad er Android One?

De nye Nokiaer er også en del af Googles Android Enterprise Recommended program, som blandt andet indeholder en MDM-løsning ud af kassen samt minimumskrav i forhold til hardwarespecifikationer.

Også telefoner som blandt andet Sony Xperia XA2, Xperia XZ1 Compact, Motorola X4, Huawei Mate 10 Pro er med i dette program. Samsung har ingen produkter med i Android Enterprise Recommended.

Her kan du læse mere om Android Enterprise Recommended.

Mere til historien

Nokias aktuelle Android-serie blev lanceret ved Mobile World Congress i februar. Her fik en ny version af den klassiske Nokia 8110 også en del opmærksomhed. Nokia 8110 omtales ofte som ”bananen”. Hvornår den kommer i handlen er endnu uvist.

Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram