Kameraet i Samsung Galaxy S9+ slår alle andre

Kameraeksperterne: Kameraet har ingen åbenlyse svaghedstegn. Galaxy S9+ rykker fra både iPhone X, Pixel 2 og Huawei Mate 10 Pro.

S9+ kamera

Kameraet i Samsung Galaxy S9+ scorer topkarakterer hos DxOMark - i foråret 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Kameraerne i vores smartphones bliver bedre og bedre for hver generation. Dette forår sætter Samsung, indtil videre, konkurrenterne over i hjørnet på dette punkt. Kameraet i Samsung Galaxy S9+ er lige nu verdens bedste.

DxOMark, der laboratorietester kameraer, har tildelt Galaxy S9+ den hidtil højeste score for et smartphone-kamera. Nemlig 99 point. Det skal bemærkes at skalaen ikke stopper ved 100. Så andre kameraer kan fremadrettet godt slå denne score.

LÆS OGSÅ: Kan du stole på tests fra DxOMark (baggrund)

Det tidligere nummer ét produkt på listen var Googles Pixel 2, der nu er henvist til andenpladsen med kun ét point i forskel på den samlede karakter.

Når vi ser på det individuelle tests, der lægger til grund for den samlede karakter, når Samsungs nye flagskib en score på 104 point i forhold fotodelen. Det er 5 point bedre en Pixel 2. I videodelen ligger Galaxy S9+ på 91 point. Googles telefon fik her 96 point.

- ”Kameraet viser ingen åbenlyse svaghedstegn,” lyder det blandt andet fra DxOMark.

Samsung får også pæne ord med på vejen for at håndtere støjreduktionen godt samt den opløsning der er, når 4x zoom udnyttes.

- ”Farverne er lyse og livlige. Telefonen har hurtig og præcis autofokus,” lyder det videre fra eksperterne.

I bokeh-tilstand klarer Samsungs sig bedre end Pixel 2 men en smule dårligere end listens nummer tre, iPhone X.

LÆS OGSÅ: Her er verdens skøreste selfiekamera

Vores billeder fra Galaxy S9

Kombinerer 12 billeder for at skabe ét

Samsung opnår blandt andet en god støjreduktion ved at kombinere data fra 12 billeder, der skydes, når ét billede tages. På Galaxy S8+ blev der kun anvendr tre billeder til denne beregning.

Kameraerne i Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er næsten identiske. Live-focus tilstand (bokeh) der skabes ved brug af to kameralinser, er ikke muligt på Galaxy S9, da denne kun har én kameralinse. Resten er, ifølge Samsung, ens.

Med andre ord. Uanset hvilken af de nye Galaxy S9’ere du vælger, så får du et overdrevent sejt mobilkamera.

Hvis du vil høre mere om Samsung Galaxy S9-telefonerne samt de seneste nyheder fra Mobile World Congress, så lyt til MereMobil.dk Podcast episode 44. Herunder kan du se mit første kig på de nye Samsung telefoner.

Mere til historien

Salget af forårets topmodeller fra Samsung starter den 16. marts 2018. Den Sponseret link vejledede pris er 6.999 kroner.

iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram