Dette skal du vide om Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact

21

VIDEO: Se denne video inden du køber Sony Xperia XZ2 eller Xperia XZ2 Compact. Her er 5 ting du skal vide om Sonys nye topmodeller.

Designet skal holdes i hånden

Du har sikker hørt, at Sony med Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact, introducerer et nyt design. Designet holder stadig Sonys designlinjer, så det er stadig ”en Sony” du står med. Alligevel er designet helt nyt, og der er sket rigtigt meget – positivt.

Opdateringen på det ydre er en længe ventet nyskabelse, og jeg tror faktisk godt, at Sony har en god chance for, at få nye kunder i tale. Design skal opleves. Kunderne skal ud i forretningerne, og tage telefonerne i hånden. Billeder er ikke nok.

Forud for salgsstarten har jeg brugt lidt tid sammen med de nye telefoner. Det var et godt første møde. Telefonerne er betydeligt federe ”live” end når de ses på billeder. Herover kan du se mine første indtryk.

5 ting du skal vide om Xperia XZ2 og XZ2 Compact

  1. Telefonerne ligger langt bedre i hånden, end Sonys tidligere modeller. De skarpe kanter er væk. Skærmen går ikke helt til kanten som på eksempelvis Samsung Galaxy S9’erne. I forhold til tidligere modeller har Sony dog reduceret kanten omkring skærmen mærkbart.
  2. Du får ikke en 4K HDR skærm som på Xperia XZ Premium fra foråret 2017. Det skal du ikke være trist over. Du kan alligevel ikke se forskel. Både Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact har 18:9 skærmformat og Full HD+ opløsning.
  3. Xperia XZ2 har en hurtigoplader i salgspakken og XZ2’eren understøtter trådløs opladning. I salgspakken finder du en adapter til 3,5 mm. jackstik, da telefonerne ikke har dette stik.
  4. Fingeraftrykslæseren sidder nu på bagsiden, og ikke i hjemknappen. Du behøver ikke scanne spidsen af din finger. Du kan bare scanne den del af din finger, der naturligt rammer sensoren, når du holder telefonen i din favoritposition.
  5. Både Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact kan optage video i super slowmotion med 960 billeder per sekund. Dette lancerede Sony allerede sidste år. I år er opløsningen gået fra 720p HD til Full HD. Samsungs 2018-telefoner har også super slowmotion, men her er opløsningen 720p HD – altså som på Sonys 2017-telefoner.

Sony telefoner kommer også med Qualcomm Snapdragon 845 processor, Android 8.0 og de er begge vand- og støvafvisende og understøtter dual-SIM.

LÆS OGSÅ: Her forklarer Sony det nye Xperia Z2 design

Sony skal ud og konkurrere med Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Se min video om Galaxy S9’erne og læs den store anmeldelse af Galaxy S9 / S9+.

Mere til historien

Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact kommer i butikkerne fredag den 6. april 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer