Danske priser på Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact

Læs her hvad Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact koster i Danmark, og detaljerne omkring salgsstarten.

Sony Xperia XZ2 (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia XZ2 har en vejledende pris på 5.999 kroner (Foto: Sony Mobile)

Sonys topmodeller i foråret 2018 hedder Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact. Der er tale om to kraftige smartphones, som kører på Qualcomms seneste processor Snapdragon 845.

Telefonerne har begge 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Med et MicroSD-kort kan der tilføjes yderligere 400 GB til hukommelseslageret.

Priserne er forholdsvis høje, men Sony har fastholdt prisen på samme niveau som da Xperia XZ Premium blev lanceret i 2017. Samtidigt har Samsung sat prisen på Galaxy S9 og Galaxy S9+ op. I det lys ser Sonys telefoner helt prisvenlige ud. Samsung telefoner koster henholdsvis 6.199 og 6.999 kroner uden abonnement.

Sony har i år droppet 4K HDR-skærmen til fordel for en skærm med standard Full HD+ opløsning i formatet 18:9.

De vejledende priser:

Sony Xperia XZ2: 5.999 kroner
Sony Xperia XZ2 Compact: 4.499 kroner

Telefonerne kommer på hylderne hos YouSee, Telenor og Telia samt en række andre salgskanaler. Salget starter den 6. april 2018. Det er betydeligt tidligere end ved Sonys store lancering i 2017. Her måtte interesserede købere vente hent til begyndelsen af juni, inden de kunne få telefonen i hånden.

Stort udvalg af farver

Xperia XZ2 kan fås i farverne Liquid Silver, Liquid Black, Deep Green og Ash Pink. Xperia XZ2 Compact findes i White Silver, Black, Moss Green og Coral Pink. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at alle forhandlere lagerfører alle varianterne.

Til Xperia XZ2 medfølger en hurtigoplader, der understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0. Compact-modellen vil kun have en standard-lader i salgspakken. Opladning sker via et USB Type-C kabel.

Trådløs opladning er kun muligt på Xperia XZ2. Her kræves en oplader med Qi-standard, hvilket dog er den standard alle i branchen benytter.

Sony Xperia XZ2 ligner en åbenlys konkurrent til Samsung Galaxy S9, der også blev præsenteret ved Mobile World Congress 2018 i Barcelona.

SE VIDEO: Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galxay S9+

Mere til historien

Begge Sony telefoner har et 3,5-mm konverterkabel i salgspakken. Ved tilslutning til USB-porten kan et headset efter eget valg tilsluttes.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram