Her forklarer Sony det nye Xperia XZ2 design

5

VIDEO: Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact har et nyt design. Her forklarer Sony mere om designet. Hvad tænker du? Er det godt nok?

Sony Xperia XZ2
Sony Xperia XZ2 (Foto: Sony)

Sammen med Xperia XZ2 kommer der et nyt og optimeret design fra Sony. Netop en designændring har mange Sony-fans, og potentielle Sony købere, sukket efter længe. Spørgsmålet er, om ændringen er stor nok.

Som det ses på billederne buer bagsiden lidt, så telefonen opleves bedre og mere lækkert i hånden. Men der er stadig en stor ramme omkring skærmen, og Sony går altså ikke vejen med skærm på hele fronten som hos konkurrenterne.

LÆS OGSÅ: Her er Sony Xperia XZ2

Sony har udgivet deres egen hands-on video, der præsenterer produkterne lidt mere lavpratisk end de sædvanlige toppolerede promotionvideoer. Du kan se videoen herunder.

Se videoen og kom gerne med dine tanker i kommentarfeltet. Inden længe starter jeg anmeldelsen af Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact. Inden da kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad du tænker om de nye telefoner.

Sonys egen Xperia XZ2 hands-on

Mere til historien

Forårets nye Sony topmodeller har en ny vibrationsmekanisme, der minder om det vi kender fra PlayStation. Funktionen kan være med til at give en ”udvidet” oplevelse med blandt andet spil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer