Her forklarer Sony det nye Xperia XZ2 design

VIDEO: Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact har et nyt design. Her forklarer Sony mere om designet. Hvad tænker du? Er det godt nok?

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 (Foto: Sony)

Sammen med Xperia XZ2 kommer der et nyt og optimeret design fra Sony. Netop en designændring har mange Sony-fans, og potentielle Sony købere, sukket efter længe. Spørgsmålet er, om ændringen er stor nok.

Som det ses på billederne buer bagsiden lidt, så telefonen opleves bedre og mere lækkert i hånden. Men der er stadig en stor ramme omkring skærmen, og Sony går altså ikke vejen med skærm på hele fronten som hos konkurrenterne.

LÆS OGSÅ: Her er Sony Xperia XZ2

Sony har udgivet deres egen hands-on video, der præsenterer produkterne lidt mere lavpratisk end de sædvanlige toppolerede promotionvideoer. Du kan se videoen herunder.

Se videoen og kom gerne med dine tanker i kommentarfeltet. Inden længe starter jeg anmeldelsen af Sony Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact. Inden da kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad du tænker om de nye telefoner.

Sonys egen Xperia XZ2 hands-on

Mere til historien

Forårets nye Sony topmodeller har en ny vibrationsmekanisme, der minder om det vi kender fra PlayStation. Funktionen kan være med til at give en ”udvidet” oplevelse med blandt andet spil.

Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram