Det ved vi indtil nu om LG G7 – bliv opdateret på de seneste rygter

“Hak”, Snapdragon 845 og nyt navn er på listen over mulige features.

LG V30s i New Platinum Gray (Foto: LG)

Sidste års LG V30 var den første LG-topmodel med OLED-skærm. Men nu peger flere rygter på, at LG skifter til mLCD. Her ses LG V30S, der er en ny udgave af LG V30 med mere RAM.  (Foto: LG)

LG’s kommende flagskib kommer efter alt at dømme til at minde meget om dens konkurrenter. Det er i hvert fald konklusionen, hvis man skal tro på de rygter, som Android Central har samlet sammen.

LG hopper “hak”-vognen

I forbindelse med Mobile World Congress fik udvalgte gæster lov til at se LG’s kommende flagskib. Og flere af dem rapporterede efterfølgende, at LG også vil satse på en skærm med et “hak” ligesom man finder iPhone X og andre Android-telefoner.

Vivo aber efter: præsenterer flagskib med “hak”

LG er langt fra den eneste producent, som forventes at præsentere en telefon med “hak” i skærmen. Også OnePlus og deres kommende model ventes at få et “hak”. Derudover vil den kommende version af Android også være optimeret til alle “hakkene”.

Samme processors som (næsten) alle andre

Det er ikke kun designet af LG G7, der måske kommer til at ligne konkurrenterne. Også indmaden kommer til at ligne. Rygterne peger på en Snapdragon 845 SoC. Samme chip, som efter sigende finder vej til OnePlus 6. Derudover bruger nogle udgaver af Samsung Galaxy S9 også den samme chip.

OnePlus 6 – specifikations-ark er lækket

Mængden af RAM og lagerplads er ukendt, men sidste års LG G6 var udstyret med 4 GB RAM og 128 GB intern lagerplads.

Ny skærmteknologi

Sidste års LG G6 var udrustet med en klassisk skærm i form af en LCD-skærm. Med LG V30 fra efteråret skiftede LG til OLED ligesom konkurrenterne Apple og Samsung. Men allerede med LG G7 vil LG formodentlig skifte skærmteknologi igen.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Denne gang ventes valget af lande på mLCD-teknologi. Det skulle resultere i mindre strømforbrug sammenlignet med sidste års LCD. Og så er skærmen samtidigt i stand til at levere en høj lystyrke på 800-nits.

Alt det andet

Modsat konkurrenterne vil LG angiveligt vælge et nyt navn til sin topmodel. Det er dog uvist hvad navnet så bliver. Og tidligere rygter har også hævdet, at G-serien overlever; i hvert fald lidt endnu.

Derudover peger rygterne på, at LG G7 eller hvad LG vælger at kalde den, får debut i juni. Desuden ventes det, at LG G7 finder vej til Danmark. LG har nemlig bekræftet, at man igen vil satse på den danske marked.

Mere til historien

LG første G-telefon blev vist frem i 2012. Den gang bare serien også navnet “Optimus”. Det fremgår af Wikipedia.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram