Det ved vi indtil nu om LG G7 – bliv opdateret på de seneste rygter

“Hak”, Snapdragon 845 og nyt navn er på listen over mulige features.

LG V30s i New Platinum Gray (Foto: LG)

Sidste års LG V30 var den første LG-topmodel med OLED-skærm. Men nu peger flere rygter på, at LG skifter til mLCD. Her ses LG V30S, der er en ny udgave af LG V30 med mere RAM.  (Foto: LG)

LG’s kommende flagskib kommer efter alt at dømme til at minde meget om dens konkurrenter. Det er i hvert fald konklusionen, hvis man skal tro på de rygter, som Android Central har samlet sammen.

LG hopper “hak”-vognen

I forbindelse med Mobile World Congress fik udvalgte gæster lov til at se LG’s kommende flagskib. Og flere af dem rapporterede efterfølgende, at LG også vil satse på en skærm med et “hak” ligesom man finder iPhone X og andre Android-telefoner.

Vivo aber efter: præsenterer flagskib med “hak”

LG er langt fra den eneste producent, som forventes at præsentere en telefon med “hak” i skærmen. Også OnePlus og deres kommende model ventes at få et “hak”. Derudover vil den kommende version af Android også være optimeret til alle “hakkene”.

Samme processors som (næsten) alle andre

Det er ikke kun designet af LG G7, der måske kommer til at ligne konkurrenterne. Også indmaden kommer til at ligne. Rygterne peger på en Snapdragon 845 SoC. Samme chip, som efter sigende finder vej til OnePlus 6. Derudover bruger nogle udgaver af Samsung Galaxy S9 også den samme chip.

OnePlus 6 – specifikations-ark er lækket

Mængden af RAM og lagerplads er ukendt, men sidste års LG G6 var udstyret med 4 GB RAM og 128 GB intern lagerplads.

Ny skærmteknologi

Sidste års LG G6 var udrustet med en klassisk skærm i form af en LCD-skærm. Med LG V30 fra efteråret skiftede LG til OLED ligesom konkurrenterne Apple og Samsung. Men allerede med LG G7 vil LG formodentlig skifte skærmteknologi igen.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Denne gang ventes valget af lande på mLCD-teknologi. Det skulle resultere i mindre strømforbrug sammenlignet med sidste års LCD. Og så er skærmen samtidigt i stand til at levere en høj lystyrke på 800-nits.

Alt det andet

Modsat konkurrenterne vil LG angiveligt vælge et nyt navn til sin topmodel. Det er dog uvist hvad navnet så bliver. Og tidligere rygter har også hævdet, at G-serien overlever; i hvert fald lidt endnu.

Derudover peger rygterne på, at LG G7 eller hvad LG vælger at kalde den, får debut i juni. Desuden ventes det, at LG G7 finder vej til Danmark. LG har nemlig bekræftet, at man igen vil satse på den danske marked.

Mere til historien

LG første G-telefon blev vist frem i 2012. Den gang bare serien også navnet “Optimus”. Det fremgår af Wikipedia.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram