Det ved vi indtil nu om LG G7 – bliv opdateret på de seneste rygter

“Hak”, Snapdragon 845 og nyt navn er på listen over mulige features.

LG V30s i New Platinum Gray (Foto: LG)

Sidste års LG V30 var den første LG-topmodel med OLED-skærm. Men nu peger flere rygter på, at LG skifter til mLCD. Her ses LG V30S, der er en ny udgave af LG V30 med mere RAM.  (Foto: LG)

LG’s kommende flagskib kommer efter alt at dømme til at minde meget om dens konkurrenter. Det er i hvert fald konklusionen, hvis man skal tro på de rygter, som Android Central har samlet sammen.

LG hopper “hak”-vognen

I forbindelse med Mobile World Congress fik udvalgte gæster lov til at se LG’s kommende flagskib. Og flere af dem rapporterede efterfølgende, at LG også vil satse på en skærm med et “hak” ligesom man finder iPhone X og andre Android-telefoner.

Vivo aber efter: præsenterer flagskib med “hak”

LG er langt fra den eneste producent, som forventes at præsentere en telefon med “hak” i skærmen. Også OnePlus og deres kommende model ventes at få et “hak”. Derudover vil den kommende version af Android også være optimeret til alle “hakkene”.

Samme processors som (næsten) alle andre

Det er ikke kun designet af LG G7, der måske kommer til at ligne konkurrenterne. Også indmaden kommer til at ligne. Rygterne peger på en Snapdragon 845 SoC. Samme chip, som efter sigende finder vej til OnePlus 6. Derudover bruger nogle udgaver af Samsung Galaxy S9 også den samme chip.

OnePlus 6 – specifikations-ark er lækket

Mængden af RAM og lagerplads er ukendt, men sidste års LG G6 var udstyret med 4 GB RAM og 128 GB intern lagerplads.

Ny skærmteknologi

Sidste års LG G6 var udrustet med en klassisk skærm i form af en LCD-skærm. Med LG V30 fra efteråret skiftede LG til OLED ligesom konkurrenterne Apple og Samsung. Men allerede med LG G7 vil LG formodentlig skifte skærmteknologi igen.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Denne gang ventes valget af lande på mLCD-teknologi. Det skulle resultere i mindre strømforbrug sammenlignet med sidste års LCD. Og så er skærmen samtidigt i stand til at levere en høj lystyrke på 800-nits.

Alt det andet

Modsat konkurrenterne vil LG angiveligt vælge et nyt navn til sin topmodel. Det er dog uvist hvad navnet så bliver. Og tidligere rygter har også hævdet, at G-serien overlever; i hvert fald lidt endnu.

Derudover peger rygterne på, at LG G7 eller hvad LG vælger at kalde den, får debut i juni. Desuden ventes det, at LG G7 finder vej til Danmark. LG har nemlig bekræftet, at man igen vil satse på den danske marked.

Mere til historien

LG første G-telefon blev vist frem i 2012. Den gang bare serien også navnet “Optimus”. Det fremgår af Wikipedia.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram