LG-hjemmeside bekræfter: Næste topmodel hedder LG G7

3

LG G6-efterfølgeren får efter alt at dømme navnet LG G7. Telefonen vil have Quick Charge 4.0.

Screenshot fra LG’s hjemmeside, der bekræfter navnet på den næste topmodel. Foto: Pocketnow

Hvad skal telefonen hedde? Det spørgsmål har LG måske bakset med, da det sydkoreanske selskab skulle komme på navnet på forårets flagskib. Men nu ligger navnet angiveligt fast. Det skriver Pocketnow med henvisning til LG’s hjemmeside.

LG har dog fjernet informationen fra sin hjemmeside, der berørte LG G7. Siden beskrev LG-telefoner med hurtig opladning via Quick Charge. Og her beskrev LG, at G7 understøttede Quick Charge 4.0.

LG vil igen satse på Danmark – måske bliver LG G7 startskuddet

LG vil dog ikke bekræfte navnet over for Pocketnow. De fortæller i stedet Pocketnow, at alle navne på LG-produkter blot spekulationer ind til produktet er officielt.

Det er ikke første gang, at LG-materiale beskriver et produkt med navnet LG G7. Tidligere indehold LG-appen “LG Wallet” referencer til en telefon kaldet LG G7. Det er dog en mulighed, at G7 blot er et midlertidigt navn til LG’s kommende flagskib.

Det er ikke kun navnet, som der florerer rygter om. Efter sigende får LG næste topmodel Snapdragon 845-processoren. Og den bliver efter alt at dømme ikke den eneste Android-telefon med den indmad.

Derudover beskriver rygterne, at LG G7 får en skærm med minimal ramme. Allerede med LG G6 demonstrerede LG, at man ønskede telefoner med små skærmrammer. Og sydkoreanerne vil efter alt at dømme forsøge at overgå sig selv.

Galaxy S9 præsenteres måske på MWC i februar

Hvornår LG afslører navn og indmad på den næste topmodel er fortsat usikkert. Ifølge flere rygter vil LG springe Mobile World Congress over i stedet lancere telefonen på en særskilt event. En lancering af telefonen er angiveligt planlagt til midten af april. Om det så inkluderer en dansk debut vides ikke, men LG lover, at V30 kommer til Norden.

Mere til historien

Den sidste LG-telefon som MereMobil.dk har testet var LG G5. Læs dommen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer