LG's nye flagskib lanceres i juni - LG G7?

RYGTE: Rygterne om det kommende flagskib fra LG svirrer stadig. Ifølge de nyeste rygter vil enheden få navnet LG G7 og blive lanceret i juni.

LG G6 (Foto: LG)

LG G6 (Foto: LG)

I midten af januar kom det frem, at LG’s topchef efter CES-messen 2018 ikke var tilfreds med det der skulle blive LG G7. Og udviklingen af flagskibet derfor blev stoppet.

- Ommer: LG’s topchef beordrer LG G7 udviklet forfra

Nu er der så nyt omkring det kommende flagskib fra LG, der angiveligt går under kodenavnet ”Judy”.

Ifølge VentureBeat kommer den med en 6.1 tommer skærm med 18:9 format. Skærmen er et MLCD+-panel, som giver 800-nit lysstyrke og bruger omkring 35 procent mindre batteri. Enheden vil også komme med en Snapdragon 845-processor, 64 GB intern hukommelse, 4 GB RAM og 16 megapixels dual-kamera.

Derudover vil mobilen også være IP68-certificeret, samt komme med trådløs opladning. Det skriver AndroidGuys..

Det ventes, at navnet på denne Judy vil være LG G7. Om den endelige version kan leve op til konkurrenterne er uvist, men det mente LG’s topchef Jo Seong-Jin altså ikke den kunne i den første variant.

 - LG-hjemmeside bekræfter: Næste topmodel hedder LG G7

Ifølge de oplysninger, der er fremme ser det ud til LG vil lancere telefonen i juni. Men dette er altså i skrivende stund blot rygter og spekulationer. Om LG G7 vil blive lanceret på det danske marked er uvist. Dog har LG tidligere meldt ud, at de atter vil satse på det danske marked.

 - LG vil igen satse på Danmark - måske LG G7 starter

Tidligere var det ventet, at den ellers ville blive præsenteret under Mobile World Congress 2018, som finder sted i næste uge. Her ser det nu i stedet ud til, at LG vil offentliggøre LG V30s.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2018 i perioden 25. februar til 1. marts 2018.

Mere til historien

LG er ikke synlige på top 10 over mest solgte smartphones i Danmark. Ligesom de heller ikke er et af de mest sælgende mærker på verdensplan. Tror du LG G7 kan være med til at ændre på dette?

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram