Ommer: LG’s topchef beordrer LG G7 udviklet forfra

0

LG’s topchef, Jo Seong-Jin, var ikke glad efter en tur til CES i Las Vegas. Nu har han øjeblikket stoppet udviklingen af LG G7.

Nå! Det bliver så alligevel ikke til noget i løbet af nærmeste fremtid med LG’s næste flagskib. Måske …

Ifølge det koreanske medie The Investor er udviklingen af den bebudede topmodel LG G7 bremset. Det sker efter ordre helt oppe fra topledelsen, skriver Computerworld.

Det ene tech-medie efter det andet har ellers længe bragt rygter til torvs, og så sent som i sidste uge, kunne man på LG’s website se information, der berørte G7-modellen. De informationer er nu fjernet, ligesom LG overfor Pocketnow ikke vil bekræfte model-navnet.

Men nu har altså LG’s topchef og vicebestyrelsesformand, Jo Seong-Jin, ifølge The Investor beordret fuld stop for udviklingen, og bedt LG’s mobildivision om at begynde forfra. Det skulle ifølge mediet være sket efter et besøg på CES-messen i Las Vegas, hvor den ene konkurrent efter den anden brillerede med nyheder og nye features.

Tyndbenet opdatering

LG burde ellers være yderst tæt på, at have gjort G7 klar i produktionslinjerne. Ifølge Computerworld var det nemlig forventet, at LG ville præsentere G7 ved Mobile World Congress i Barcelona i slutningen af februar.

Forventningen til G7 var da også kun en mindre opdatering i forhold til sidste års LG G6. G7’eren skulle indeholde en bedre processor – formentlig Snapdragon 845 – en minimal ramme om skærmen og et bedre kamera.

Og netop den tyndbenede opdatering skulle ifølge The Investor være grunden til, at udviklingen er stoppet. LG havde tilsyneladende svært ved at finde en stærk nok grund til, at folk skulle købe G7, skriver Computerworld.

Mere til historien

I 2016 overraskede LG med den glimrende LG G6 – læs om den her -, men den blev overskygget da Samsung sendte Galaxy S8 på markedet – læs anmeldelse her. Om G7 når at blive LG’s næste smartphone på det danske marked er således usikkert – måske bliver den overhalet af V30, som er lovet lanceret på det nordiske marked i begyndelsen af i år – om dette også gælder Danmark er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer