Ommer: LG's topchef beordrer LG G7 udviklet forfra

LG's topchef, Jo Seong-Jin, var ikke glad efter en tur til CES i Las Vegas. Nu har han øjeblikket stoppet udviklingen af LG G7.

Nå! Det bliver så alligevel ikke til noget i løbet af nærmeste fremtid med LG's næste flagskib. Måske ...

Ifølge det koreanske medie The Investor er udviklingen af den bebudede topmodel LG G7 bremset. Det sker efter ordre helt oppe fra topledelsen, skriver Computerworld.

Det ene tech-medie efter det andet har ellers længe bragt rygter til torvs, og så sent som i sidste uge, kunne man på LG's website se information, der berørte G7-modellen. De informationer er nu fjernet, ligesom LG overfor Pocketnow ikke vil bekræfte model-navnet.

Men nu har altså LG’s topchef og vicebestyrelsesformand, Jo Seong-Jin, ifølge The Investor beordret fuld stop for udviklingen, og bedt LG’s mobildivision om at begynde forfra. Det skulle ifølge mediet være sket efter et besøg på CES-messen i Las Vegas, hvor den ene konkurrent efter den anden brillerede med nyheder og nye features.

Tyndbenet opdatering

LG burde ellers være yderst tæt på, at have gjort G7 klar i produktionslinjerne. Ifølge Computerworld var det nemlig forventet, at LG ville præsentere G7 ved Mobile World Congress i Barcelona i slutningen af februar.

Forventningen til G7 var da også kun en mindre opdatering i forhold til sidste års LG G6. G7'eren skulle indeholde en bedre processor - formentlig Snapdragon 845 - en minimal ramme om skærmen og et bedre kamera.

Og netop den tyndbenede opdatering skulle ifølge The Investor være grunden til, at udviklingen er stoppet. LG havde tilsyneladende svært ved at finde en stærk nok grund til, at folk skulle købe G7, skriver Computerworld.

Mere til historien

I 2016 overraskede LG med den glimrende LG G6 - læs om den her -, men den blev overskygget da Samsung sendte Galaxy S8 på markedet - læs anmeldelse her. Om G7 når at blive LG's næste smartphone på det danske marked er således usikkert - måske bliver den overhalet af V30, som er lovet lanceret på det nordiske marked i begyndelsen af i år - om dette også gælder Danmark er uvist.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram