Vivo aber efter: præsenterer flagskib med “hak”

5

Kinesiske Vivo har ligesom flere andre producenter, valgt at satse på et “hak” i skærmen. Og det er selvom, Vivo tidligere har fået ros for at gå andre veje.

Ligesom iPhone X har Vivo V9 også et “hak” i toppen af skærmen. (Foto: Vivo)

I forbindelse med Mobile World Congress præsenterede kinesiske Vivo sin APEX FullView smartphone. Men nu står det klart, at koncept-telefonen ikke bliver til virkelighed; i hvert ikke endnu. For ifølge The Verge har Vivi netop lanceret sit seneste flagskib. Og modsat APEX FullView er der både “hak” i skærmen og et mere konventionelt selfie-kamera.

Den nye Vivo-smartphone bærer navnet V9. Dens skærm måler 6,3 tommer og har en opløsning på 2280 x 1080. Og modsat APEX FullView er der ikke tale om en OLED-skærm. I stedet bærer Vivo V9 en mere klassisk LCD-skærm. Det betyder også, at fingeraftrykslæseren ikke er gemt i skærmen som på APEX FullView.

– Nye billeder viser søsteren til OnePlus 6

Indmaden adskiller sig heller ikke specielt meget fra konkurrenterne. En Snapdragon 626 akkompagneres af 4 GB RAM. Dertil kommer 64 GB intern lagerplads. Og så hav Vivo V9 også et jackstik. På softwaren-fronten er udstyret Android 8.1.

På bagsiden af telefonen finder man et dual-kamera. Hovedkameraet er på 16 megapixels, mens det assisterende “kun” er på 5 megapixels. I “hakket” har Vivo placeret et selfie-kamera på 24 megapixels.

– To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet

Ifølge The Verge har Vivo også præsenteret en opgraderet udgave af V9 til det kinesiske marked. Modsat V9 er den udstyret en OLED-skærm og en fingeraftrykslæser i skærmen. Altså ligesom man har set det på APEX FullView.

I første omgang vil Vivo angiveligt kun lancere V9 i Indien, men på sigt er det muligt, at telefonen finder vej til andre markeder.

Hvad mener du om designet på Vivo V9? Ligner den konkurrenterne for meget?

Mere til historien

Vivo blev etableret i 2009. Dermed er det kinesiske firma forholdsvist nyt på mobilmarkedet.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer