Batteriproducent præsenterer mobil med kæmpe-batteri

4

Energizer satser på smartphone med batteri på 16.000 mAh.

Energizer Power Max-P16K Pro
Energizer Power Max-P16K Pro (Foto: Energizer)

Hvor stort er dit batteri? Sikkert et sted imellem 2.500 og 4.000 mAh. Men hvis man spørger den amerikanske batteriproducent Energizer er det langt fra nok. Derfor har firmaet i forbindelse med Mobile World Congess (MWC) præsenteret smartphonen POWER MAX 16K Pro med et rekordstort batteri på 16.000 mAh. Det skriver norske Tek.no, der har kigget nærmere på telefonen.

Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Energizers smartphone ligger for tiden i en liga for sig selv. Samsungs Galaxy S9 må “nøjes” med et batteri på 3.000 mAh, mens iPhone X kun har 2.716 mAh at gøre godt med. Faktisk er batteriet væsentlig større end det man finder i Apples 12,9 tommer iPad Pro. Det lyder nemlig på 10.307 mAh ifølge GSMArena.com.

Batteristørrelsen er dog ikke uden problemer. Ifølge Tek.no er det nemlig ikke kun batteriet, der er væsentlig større end konkurrenterne; det gælder også størrelsen på POWER MAX 16K Pro. Nordmændene vurderer, at telefonen er mindst dobbelt så tyk som Apples iPhone X, der måler 7,7 millimeter. Dermed måler Energizer-telefonen altså omkring 1,5 cm. Vægten ligger også i den høje ende. Omkring 350 gram ifølge Tek.no eller næsten dobbelt så meget som Samsung Galaxy S9+ og dens 189 gram.

To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet

Det er dog ikke kun batteriet, der skal sælge POWER MAX 16K Pro. Indmaden består MediaTek-processoren Helio P23; altså ikke en flagskibes-processor. CPU’en får selskab af 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. På bagsiden finder man dual-kamera med opløsning på henholdsvis 16 og 13 megapixels. Forsiden har også to kameraer. Her er der tale om 13 og 5 megapixels. Skærmen er 6 tommer med en opløsning på 2160 x 1080 (18:9). Skærmtypen er ukendt. Operativsystemet udgøres af Android 8.0 Oreo. Prisen er ukendt. Vi skal dog ikke forvente, at Energizer telefonen kommer til salg på det danske marked.

Kunne du finde på at købe POWER MAX 16K Pro? 

Mere til historien

POWER MAX 16K Pro er ikke Energizers første smartphone. Du kan se den komplette liste hos GSMArena.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer