Batteriproducent præsenterer mobil med kæmpe-batteri

Energizer satser på smartphone med batteri på 16.000 mAh.

Energizer Power Max-P16K Pro

Energizer Power Max-P16K Pro (Foto: Energizer)

Hvor stort er dit batteri? Sikkert et sted imellem 2.500 og 4.000 mAh. Men hvis man spørger den amerikanske batteriproducent Energizer er det langt fra nok. Derfor har firmaet i forbindelse med Mobile World Congess (MWC) præsenteret smartphonen POWER MAX 16K Pro med et rekordstort batteri på 16.000 mAh. Det skriver norske Tek.no, der har kigget nærmere på telefonen.

Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Energizers smartphone ligger for tiden i en liga for sig selv. Samsungs Galaxy S9 må “nøjes” med et batteri på 3.000 mAh, mens iPhone X kun har 2.716 mAh at gøre godt med. Faktisk er batteriet væsentlig større end det man finder i Apples 12,9 tommer iPad Pro. Det lyder nemlig på 10.307 mAh ifølge GSMArena.com.

Batteristørrelsen er dog ikke uden problemer. Ifølge Tek.no er det nemlig ikke kun batteriet, der er væsentlig større end konkurrenterne; det gælder også størrelsen på POWER MAX 16K Pro. Nordmændene vurderer, at telefonen er mindst dobbelt så tyk som Apples iPhone X, der måler 7,7 millimeter. Dermed måler Energizer-telefonen altså omkring 1,5 cm. Vægten ligger også i den høje ende. Omkring 350 gram ifølge Tek.no eller næsten dobbelt så meget som Samsung Galaxy S9+ og dens 189 gram.

To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet

Det er dog ikke kun batteriet, der skal sælge POWER MAX 16K Pro. Indmaden består MediaTek-processoren Helio P23; altså ikke en flagskibes-processor. CPU’en får selskab af 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. På bagsiden finder man dual-kamera med opløsning på henholdsvis 16 og 13 megapixels. Forsiden har også to kameraer. Her er der tale om 13 og 5 megapixels. Skærmen er 6 tommer med en opløsning på 2160 x 1080 (18:9). Skærmtypen er ukendt. Operativsystemet udgøres af Android 8.0 Oreo. Prisen er ukendt. Vi skal dog ikke forvente, at Energizer telefonen kommer til salg på det danske marked.

Kunne du finde på at købe POWER MAX 16K Pro? 

Mere til historien

POWER MAX 16K Pro er ikke Energizers første smartphone. Du kan se den komplette liste hos GSMArena.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram