Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

Mobile World Congress 2021 er udskudt til 28. juni
Mobile World Congress 2021 bliver afholdt fra den 28. juni til 1. juli 2021

Mobile World Congress 2020, MWC, blev aflyst som en af de første teknologi-events grundet covid-19 pandemien. Næste års event er i sagens natur også i fare. Reelt set var den planlagt til at finde sted i starten af marts 2021. Nu har GSM Association, den internationale brancheorganisation, der står bag Mobile World Congress, udskudt næste års MWC-konference.

Datoen hedder nu 28. juni til 1. juli 2021. Dermed er det altså planlagt til at være på det tidspunkt, hvor skoleferien i Danmark starter. Til gengæld var det i år også der, hvor smittetrykket var lavere.

Meldingen fra GSMA har været, at de mente datoen i marts var for ambitiøs til at de turde tro på det kunne lykkedes at afholde Mobile World Congress i 2021. Så det er spændende om det kan lykkedes i slutningen af juni 2021.

Mobile World Congress aflyst – hvad så?

GSMA lover en “unik, uundgåelig oplevelse”, der vil blive suppleret med “virtuelle elementer som supplement til det overvældende krav om at indkalde fysisk”.

De fortalte også, at de samarbejder med Barcelona for at få fuld godkendelse af datoen og sagde, at den vil vende tilbage til en “fuld årlig cyklus” af MWC-begivenheder mellem Shanghai, Barcelona og LA.

Mobile World Congress 2021 – vil det blive det samme?

De helt præcise detaljer for Mobile World Congress 2021 er ikke på plads. Ligesom det også er uvist, hvilke og hvor mange udstillere, som vil deltage.

Til Mobile World Congress 2020 havde mange udstillere meldt fra før konferencen officielt blev aflyst. Der er ingen tvivl om, at det er pandemien, som helt alene bestemmer hvordan situationen bliver. Men producenterne har også noget at skulle have sagt – de er jo med til at betale MWC-festen.

Det er spændende om producenter vil vente med lanceringen af deres produkter til sommeren 2021. Produkterne er tit lanceret i foråret og efteråret. Derfor kan det vende op på det hele. Eller Mobile World Congress 2021 kan blive uden ret mange nyheder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Generelt har mange ting været afholdt virtuelt i år pga. coronapandemien, men det kan en konference som Mobile World Congress ikke. I hvert fald vil det blive noget markant andet, da det også er en kæmpe stor messe med en masse forskellige stande.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram