HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

Nokia 2.3 (Foto: HMD Global)
Nokia 2.3 (Foto: HMD Global)

HMD Global, som står bag Nokia-brandet, har ligesom flere af de øvrige producenter valgt at trække sig fra dette års Mobile World Congress. Der var indkaldt til lanceringsevent søndag den 23. februar 2020, men dette aflyses nu.

Nokia klar med nyheder på MWC 2020

-”HMD Global har nøje overvåget situationen efter udbruddet af Covid-19 (coronavirus). Og efter mange overvejelser har vi besluttet at aflyse vores deltagelse i MWC Barcelona 2020,” lyder meldingen i en pressemeddelelse fra HMD Global.

Samsung dropper også Mobile World Congress

HMD Global skriver også, at MWC altid har været en vigtig begivenhed for dem, hvor de har været glade for at fremvise nye produkter til partnere, kunder, medier og fans. Men i år vil de altså ikke løbe den risiko og vægter sundheden for medarbejdere m.v. vigtigere.

HMD Global lancerer måske det første Nokia smartwatch

Dermed er det spændende om endnu en af de store og trofaste deltagere på MWC’s afbud gør beslutningen om at aflyse hele eventen nemmere.

Tidligere i dag skrev vi, at der formentlig i slutningen af ugen vil blive taget endelig stilling til om Mobile World Congress 2020 aflyses. Den seneste melding fra GSMA, der arrangerer MWC, var den 9. februar. Her forlød den, at eventen ville blive afholdt, men der rygtes altså et møde fredag den 14. februar 2020, hvor konferencens skæbne skal diskuteres.

Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

HMD Global arbejder nu på en løsning for, hvordan de vil annoncere deres produkter. MereMobil.dk følger sagen og holder dig opdateret ligeså snart der er nyt.

Mere til historien

Foruden HMD Global, så har blandt andet Sony, TCL, Amazon, Facebook, ZTE, LG, NTT Docomo, Nvidia, Samsung, Vivo, Ericsson og danske TDC samt teleselskabet 3 også trukket sig.

Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram