HMD Global lancerer måske det første Nokia smartwatch

Mobile World Congress 2020 kan meget vel være stedet, hvor HMD Global vil offentliggøre det første Nokia Wear OS smartwatch.

HMD Global ventes at lancere fem nye Nokia telefoner ved dette års Mobile World Congress, hvis ikke konferencen ender med at blive aflyst grundet Coronavirussen. Flere producenter har allerede meldt afbud.

Hvis det går som planlagt, så afholder HMD Global deres presseevent søndag den 23. februar 2020. Men ifølge de seneste rygter, så skulle der også være endnu et produkt på vej fra den finske producent.

Nokia klar med nyheder på MWC 2020

Telefonerne Nokia 1.3, Nokia Originals, Nokia 5.2, Nokia 8.2 og en feature phone er ikke nok. Det ventes nemlig, at Nokia også vil afsløre et smartwatch. Det skulle komme med Wear OS by Google og understøtte eSIM.

Dermed vil Nokia måske lancere en konkurrent til Apple Watch, der uden sammenligning er det største og bedst sælgende smartwatch på markedet. Det skriver Mspoweruser.com.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Der spekuleres i to varianter af Nokias smartwatch, hvilket bestemt ikke lyder utænkeligt, da den ene variant er et ”GPS-only” og det andet understøtter eSIM. Dette vil være forventeligt, da de fleste af konkurrenterne tilbyder det samme.

Google vil satse på wearables – har købt Fitbit

PhoneArena mener i øvrigt at vide, at Nokias smartwatch bliver tilgængeligt i Europa, USA og udvalgte markeder i Asien.

HMD Global har ikke bekræftet rygterne. Derfor er det vigtigt at huske, at der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer. Der er heller ikke lækket billeder eller specifikationer.

Mere til historien

Der har været mange rygter om, at Google ville lancere deres eget bud på et smartwatch. Men indtil videre er dette altså ikke blevet en realitet. Men måske 2020 bliver året, hvor både Nokia og Google lancerer smartwatches?

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram