HMD Global lancerer måske det første Nokia smartwatch

5

Mobile World Congress 2020 kan meget vel være stedet, hvor HMD Global vil offentliggøre det første Nokia Wear OS smartwatch.

HMD Global ventes at lancere fem nye Nokia telefoner ved dette års Mobile World Congress, hvis ikke konferencen ender med at blive aflyst grundet Coronavirussen. Flere producenter har allerede meldt afbud.

Hvis det går som planlagt, så afholder HMD Global deres presseevent søndag den 23. februar 2020. Men ifølge de seneste rygter, så skulle der også være endnu et produkt på vej fra den finske producent.

Nokia klar med nyheder på MWC 2020

Telefonerne Nokia 1.3, Nokia Originals, Nokia 5.2, Nokia 8.2 og en feature phone er ikke nok. Det ventes nemlig, at Nokia også vil afsløre et smartwatch. Det skulle komme med Wear OS by Google og understøtte eSIM.

Dermed vil Nokia måske lancere en konkurrent til Apple Watch, der uden sammenligning er det største og bedst sælgende smartwatch på markedet. Det skriver Mspoweruser.com.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Der spekuleres i to varianter af Nokias smartwatch, hvilket bestemt ikke lyder utænkeligt, da den ene variant er et ”GPS-only” og det andet understøtter eSIM. Dette vil være forventeligt, da de fleste af konkurrenterne tilbyder det samme.

Google vil satse på wearables – har købt Fitbit

PhoneArena mener i øvrigt at vide, at Nokias smartwatch bliver tilgængeligt i Europa, USA og udvalgte markeder i Asien.

HMD Global har ikke bekræftet rygterne. Derfor er det vigtigt at huske, at der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer. Der er heller ikke lækket billeder eller specifikationer.

Mere til historien

Der har været mange rygter om, at Google ville lancere deres eget bud på et smartwatch. Men indtil videre er dette altså ikke blevet en realitet. Men måske 2020 bliver året, hvor både Nokia og Google lancerer smartwatches?

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer