Nokia klar med nyheder på MWC 2020

Der har ellers været stille omkring HMD Global, som står bag Nokia-telefonerne. Men nu ser det alligevel ud til, at de vil komme med spændende nyheder til MWC sidst på måneden.

Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)
Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)

HMD Global har sendt invitationer ud til et event på dette års Mobile World Congress. Dermed er der altså også indikation af, at de har nogle nyheder i ærmet. Der har ellers været stille på rygtebørsen omkring Nokia smartphones.

Men nu ser det ud til, at der trods alt er ved at slippe lidt info ud. Nokia 5.2 er i hvert fald en telefon, der ventes at vil blive lanceret under Mobile World Congress.

Nokia 5.2 er afsløret af EvLeaks. Der oplyser det kan være en efterfølger til Nokia 5.1.

Ud fra de lækkede billeder at dømme, så ser det ud til at vi skal forvente en telefon med en waterdrop notch i skærmen, mens et quad-kamera ses på bagsiden. Android Central mener, at det er Marvels Kaptajn Amerika, som har været i tankerne under designet på kameraet. Og det er ikke helt utænkeligt, da telefonen nemlig angiveligt går under kodenavnet ”Captain America”.

Det er begrænset, hvor mange specifikationer der i skrivende stund er lækket. Indtil videre forlyder det blot, at der er tale om en budgettelefon, samt den kommer med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Prisen ventes at starte på 180 dollars og salgsstarten vil være umiddelbart kort efter lanceringen – nemlig allerede den 4. marts.

HMD Global skulle dog have mere i ærmet. Ifølge rygterne vil de lancere hele 3 nye mellemklasse-telefoner, hvor mindst en af disse skulle understøtte 5G-netværket. Modellerne ventes foruden Nokia 5.2, at være Nokia 1.3 og Nokia 8.2. Det ventes, at Nokia 8.2 vil understøtte 5G.

Det ventes også, at Nokia vil lancere en feature phone og en ”mystisk” telefon. Om det er en retro-telefon, som genoplives eller hvad er uvist. Det skriver Indiatoday.in.

Nokia har ikke selv meldt noget officielt ud. MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2020.

Mere til historien

HMD Global afholder deres event søndag den 23. februar 2020, hvor de altså forventes at afsløre flere spændende produkter.

Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram