Nokia klar med nyheder på MWC 2020

1

Der har ellers været stille omkring HMD Global, som står bag Nokia-telefonerne. Men nu ser det alligevel ud til, at de vil komme med spændende nyheder til MWC sidst på måneden.

Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)
Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)

HMD Global har sendt invitationer ud til et event på dette års Mobile World Congress. Dermed er der altså også indikation af, at de har nogle nyheder i ærmet. Der har ellers været stille på rygtebørsen omkring Nokia smartphones.

Men nu ser det ud til, at der trods alt er ved at slippe lidt info ud. Nokia 5.2 er i hvert fald en telefon, der ventes at vil blive lanceret under Mobile World Congress.

Nokia 5.2 er afsløret af EvLeaks. Der oplyser det kan være en efterfølger til Nokia 5.1.

Ud fra de lækkede billeder at dømme, så ser det ud til at vi skal forvente en telefon med en waterdrop notch i skærmen, mens et quad-kamera ses på bagsiden. Android Central mener, at det er Marvels Kaptajn Amerika, som har været i tankerne under designet på kameraet. Og det er ikke helt utænkeligt, da telefonen nemlig angiveligt går under kodenavnet ”Captain America”.

Det er begrænset, hvor mange specifikationer der i skrivende stund er lækket. Indtil videre forlyder det blot, at der er tale om en budgettelefon, samt den kommer med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Prisen ventes at starte på 180 dollars og salgsstarten vil være umiddelbart kort efter lanceringen – nemlig allerede den 4. marts.

HMD Global skulle dog have mere i ærmet. Ifølge rygterne vil de lancere hele 3 nye mellemklasse-telefoner, hvor mindst en af disse skulle understøtte 5G-netværket. Modellerne ventes foruden Nokia 5.2, at være Nokia 1.3 og Nokia 8.2. Det ventes, at Nokia 8.2 vil understøtte 5G.

Det ventes også, at Nokia vil lancere en feature phone og en ”mystisk” telefon. Om det er en retro-telefon, som genoplives eller hvad er uvist. Det skriver Indiatoday.in.

Nokia har ikke selv meldt noget officielt ud. MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2020.

Mere til historien

HMD Global afholder deres event søndag den 23. februar 2020, hvor de altså forventes at afsløre flere spændende produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer