Nokia klar med nyheder på MWC 2020

Der har ellers været stille omkring HMD Global, som står bag Nokia-telefonerne. Men nu ser det alligevel ud til, at de vil komme med spændende nyheder til MWC sidst på måneden.

Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)
Nokia 5.2 lækket af EvLeaks (Kilde: Twitter)

HMD Global har sendt invitationer ud til et event på dette års Mobile World Congress. Dermed er der altså også indikation af, at de har nogle nyheder i ærmet. Der har ellers været stille på rygtebørsen omkring Nokia smartphones.

Men nu ser det ud til, at der trods alt er ved at slippe lidt info ud. Nokia 5.2 er i hvert fald en telefon, der ventes at vil blive lanceret under Mobile World Congress.

Nokia 5.2 er afsløret af EvLeaks. Der oplyser det kan være en efterfølger til Nokia 5.1.

Ud fra de lækkede billeder at dømme, så ser det ud til at vi skal forvente en telefon med en waterdrop notch i skærmen, mens et quad-kamera ses på bagsiden. Android Central mener, at det er Marvels Kaptajn Amerika, som har været i tankerne under designet på kameraet. Og det er ikke helt utænkeligt, da telefonen nemlig angiveligt går under kodenavnet ”Captain America”.

Det er begrænset, hvor mange specifikationer der i skrivende stund er lækket. Indtil videre forlyder det blot, at der er tale om en budgettelefon, samt den kommer med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Prisen ventes at starte på 180 dollars og salgsstarten vil være umiddelbart kort efter lanceringen – nemlig allerede den 4. marts.

HMD Global skulle dog have mere i ærmet. Ifølge rygterne vil de lancere hele 3 nye mellemklasse-telefoner, hvor mindst en af disse skulle understøtte 5G-netværket. Modellerne ventes foruden Nokia 5.2, at være Nokia 1.3 og Nokia 8.2. Det ventes, at Nokia 8.2 vil understøtte 5G.

Det ventes også, at Nokia vil lancere en feature phone og en ”mystisk” telefon. Om det er en retro-telefon, som genoplives eller hvad er uvist. Det skriver Indiatoday.in.

Nokia har ikke selv meldt noget officielt ud. MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2020.

Mere til historien

HMD Global afholder deres event søndag den 23. februar 2020, hvor de altså forventes at afsløre flere spændende produkter.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram