Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

Mobile World Congress i Barcelona rammes nu af endnu flere afbud. Denne gang er det danske TDC, som har valgt at trække sig. TDC følger i fodsporene på Tele2 og 3, der er to af de største operatører på det svenske telemarked.

Corona-virus kan halvere salget af smartphones i Kina

-“Vi kan bekræfte, at TDC, som følge af den aktuelle smitteudbredelse af coronavirussen, har valgt at trække sig fra den globale MWC-konference i Barcelona. TDC vurderer risici fra sag til sag,” lyder det i en skriftlig kommentar fra TDC til ITWatch.

Det er ikke kun TDC, Tele2 og 3, der altså har valgt at trække sig fra verdens største mobilkonference. Flere af de store producenter har også valgt at melde afbud eller i hvert fald ændrer på deres planer under konferencen. Samsung har ændret deres planer, mens LG, Nvidia, LG, Amazon, Ericsson og Sony helt har valgt at melde afbud. Sony afholder i stedet deres lancering via livestream.

Samsung dropper også Mobile World Congress

Det er uvist, om flere andre producenter, operatører eller andet vil følge eller om MWC helt vil blive aflyst. MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

Teleselskabet 3 (i Sverige) melder også ud, at de ikke foretager forretningsrejser uden for Europa og for de medarbejdere, som rejser til Asien i privat regi, indføres nogle retningslinjer.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram