Danske TDC dropper også MWC 2020

0

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

Mobile World Congress i Barcelona rammes nu af endnu flere afbud. Denne gang er det danske TDC, som har valgt at trække sig. TDC følger i fodsporene på Tele2 og 3, der er to af de største operatører på det svenske telemarked.

Corona-virus kan halvere salget af smartphones i Kina

-“Vi kan bekræfte, at TDC, som følge af den aktuelle smitteudbredelse af coronavirussen, har valgt at trække sig fra den globale MWC-konference i Barcelona. TDC vurderer risici fra sag til sag,” lyder det i en skriftlig kommentar fra TDC til ITWatch.

Det er ikke kun TDC, Tele2 og 3, der altså har valgt at trække sig fra verdens største mobilkonference. Flere af de store producenter har også valgt at melde afbud eller i hvert fald ændrer på deres planer under konferencen. Samsung har ændret deres planer, mens LG, Nvidia, LG, Amazon, Ericsson og Sony helt har valgt at melde afbud. Sony afholder i stedet deres lancering via livestream.

Samsung dropper også Mobile World Congress

Det er uvist, om flere andre producenter, operatører eller andet vil følge eller om MWC helt vil blive aflyst. MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

Teleselskabet 3 (i Sverige) melder også ud, at de ikke foretager forretningsrejser uden for Europa og for de medarbejdere, som rejser til Asien i privat regi, indføres nogle retningslinjer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer