Sony dropper MWC – men lanceringen finder sted

LG, NVIDIA, Samsung og Ericsson har aflyst eller ændret planer for deres deltagelse ved Mobile World Congress. Nu dropper Sony også MWC 2020.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har meldt ud, at de trækker sig fra dette års Mobile World Congress i Barcelona. Sony er en ud af flere producenter, som har valgt at trække sig fra verdens største mobilkonference på grund af risikoen for Coronavirussen.

Coronavirus har ramt Mobile World Congress

-"Da vi lægger den største vægt på vores kunder, samarbejdspartnere, mediers og medarbejderes sikkerhed og velvære, har vi taget den vanskelige beslutning om at trække os ud af at udstille og deltage på MWC 2020 i Barcelona, Spanien," skriver Sony i en officiel pressemeddelelse.

Dermed følger Sony flere andre producenter, der enten har trukket sig helt fra konferencen eller valgt at ændre deres planer. I skrivende stund har blandt andet LG, NVIDIA, Amazon og Ericsson trukket sig helt mens Samsung har ændret deres planer.

Samsung dropper også Mobile World Congress

Selvom Sony har valgt ikke at være tilstede på dette års Mobile World Congress i Barcelona, så betyder det ikke, at de ikke vil lancere nye produkter.

Sony oplyser i pressemeddelelsen, at de i stedet har valgt at lanceringen kan ses via deres officielle Xperia YouTube-kanal. Dermed kan du i stedet følge med hjemme fra stuen, mandag den 24. februar klokken 8.30, hvor Sony altså vil afsløre deres nye spændende produkter.

Ifølge flere lækkede detaljer, så vil Sony afsløre en Xperia 5 Plus, der er en telefon med en 6,6 tommer OLED-skærm med triplekamera inklusive time-of-flight sensor.

Spændende smartphone-nyt fra Sony

Det rygtes også, at det vil være en 5G-telefon. Sony har dog ikke bekræftet nogle af oplysningerne omkring produktet endnu.

MereMobil.dk dækker Sonys lancering mandag den 24. februar 2020.

Mere til historien

I forhold til længe har Sony i øvrigt haft en god optakt til de nye lanceringer. Deres seneste offentliggjorte regnskab viser, at de har fordoblet salget af smartphones i det vigtige julekvartal.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram