Sony dropper MWC – men lanceringen finder sted

LG, NVIDIA, Samsung og Ericsson har aflyst eller ændret planer for deres deltagelse ved Mobile World Congress. Nu dropper Sony også MWC 2020.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har meldt ud, at de trækker sig fra dette års Mobile World Congress i Barcelona. Sony er en ud af flere producenter, som har valgt at trække sig fra verdens største mobilkonference på grund af risikoen for Coronavirussen.

Coronavirus har ramt Mobile World Congress

-"Da vi lægger den største vægt på vores kunder, samarbejdspartnere, mediers og medarbejderes sikkerhed og velvære, har vi taget den vanskelige beslutning om at trække os ud af at udstille og deltage på MWC 2020 i Barcelona, Spanien," skriver Sony i en officiel pressemeddelelse.

Dermed følger Sony flere andre producenter, der enten har trukket sig helt fra konferencen eller valgt at ændre deres planer. I skrivende stund har blandt andet LG, NVIDIA, Amazon og Ericsson trukket sig helt mens Samsung har ændret deres planer.

Samsung dropper også Mobile World Congress

Selvom Sony har valgt ikke at være tilstede på dette års Mobile World Congress i Barcelona, så betyder det ikke, at de ikke vil lancere nye produkter.

Sony oplyser i pressemeddelelsen, at de i stedet har valgt at lanceringen kan ses via deres officielle Xperia YouTube-kanal. Dermed kan du i stedet følge med hjemme fra stuen, mandag den 24. februar klokken 8.30, hvor Sony altså vil afsløre deres nye spændende produkter.

Ifølge flere lækkede detaljer, så vil Sony afsløre en Xperia 5 Plus, der er en telefon med en 6,6 tommer OLED-skærm med triplekamera inklusive time-of-flight sensor.

Spændende smartphone-nyt fra Sony

Det rygtes også, at det vil være en 5G-telefon. Sony har dog ikke bekræftet nogle af oplysningerne omkring produktet endnu.

MereMobil.dk dækker Sonys lancering mandag den 24. februar 2020.

Mere til historien

I forhold til længe har Sony i øvrigt haft en god optakt til de nye lanceringer. Deres seneste offentliggjorte regnskab viser, at de har fordoblet salget af smartphones i det vigtige julekvartal.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram