Sony fordoblede smartphone-salget

11

KORT NYT: Sony solgte temmelig mange telefoner i fjerde kvartal 2019 – i Sonys målestok.

Vi hører ofte triste historier om Sonys salgstal på smartphones, der ikke på nogen måde har været prangende. Tilsyneladende gjorde Sony noget ekstra rigtigt i fjerde kvartal 2019 – også kendt som det vigtige julekvartal.

Ifølge Sonys regnskabsrapport, der dækker oktober, november og december 2019, det tredje kvartal i Sonys regnskabsår, blev der solgt 1,3 millioner smartphones på verdensplan med Sonos logo på.

Det lyder måske ikke af meget, men i forhold til det foregående kvartal er det faktisk en fremgang fra 600.000 enheder. Skriver GSMArena.

Desværre viser regnskabstallene et fald i overskuddet på 20 procent i kvartalet. Dette er dog ikke smartphone-divisionens skyld. Faldet kommer som følge af et dårligere salg af sensorer til kameraer samt indhold fra underholdningsdivisionen.

Sony er en af de største leverandører af kamerasensorer til andre smartphone- og kameraproducenter.

Lige rundt om hjørnet ligger Sony an til lanceringen af Sony Xperia X 5 Plus, der skulle være en ny 5G-topmodel. Telefonen har, ifølge rygterne, Qualcomm Snapdragon 865 processor samt primære kamerasensorer på 48 eller 64 megapixels.

Du kan læse mere om Sony Xperia X 5 Plus her.

Sony holder et stort pressemøde ved Mobile World Congress i slutningen af februar. Vi følger det på MereMobil.dk.

VIDEOGUIDE: Sådan streamer du spil fra PS4 til din mobil eller computer

Mere til historien

Udover telefoner så står der Sony på mange andre techprodukter. I slutningen af 2019 testede jeg eksempelvis Sony 360 Reality Audio. Denne teknologi skulle tilføre musikken en ny dimension.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer