Spændende smartphone-nyt fra Sony

0

RYGTE: Xperia X 5 Plus er måske navnet på en ny spændende 5G-topmodel fra Sony.

Mobile World Congress (MWC), verdens største mobilkonference, er lige rundt om hjørnet. Det betyder tiltagende rygter om de forskellige kommende modeller. Et af rygterne handler om Sonys planlagte smartphone-lanceringer.

MWC vil handle rigtigt meget om 5G-telefoner og her står Sony ikke tilbage for konkurrenterne.

En af de interessante telefoner er Sony Xperia X 5 Plus.

Xperia X 5 Plus kan potentielt være et flagskib og denne kommer med 5G, men rygterne peger også i retning af flere 5G-parate telefoner fra Sonys hånd.

En af de nye telefoner vil komme med 4K HDR-skærm med en Qualcomm Snapdragon 865 processor. Denne har et chipset med 5G i maven – X55 5G-modem.

Den primære kamerasensor har en opløsning på 48 eller 64 megapixels. Der er også blevet plads til to 12 megapixels sensorer (IMX555); telefoto og ultra vidvinkel. Måske er dette de samme sensorer som anvendes i Samsung Galaxy S20 og Galaxy S20+, forlyder det.

Udover Sony Xperia X 5 Plus skulle der også komme en Xperia 5 Plus som ligeledes er klar til 5G. Der tales desuden om nogle midrange-enheder med Qualcomm Snapdragon 765G-chipset, skriver GSMArena.

Selvom rygterne går i retning af 5G-telefoner, er det ikke sikkert, at det bliver 5G-varianterne der kommer på det danske marked. Producenterne vil nok prioritere de lande, hvor 5G er længst fremme. Derfor kan der i Danmark lande 4G-udgaver af de samme telefoner.

Angiveligt kommer telefonerne i handlen i juni. Forsalget vil begynde i maj, ifølge rygterne.

ANMELDELSE: Sådan oplever jeg Sonys 360 Reality Audio

Mere til historien

I en anden Sony-afdeling har de travlt i disse dage. Rygterne svirrer om, at Sony lancerer PlayStation 5 i februar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer