Sony udsender invitation til Xperia-event

3

Sony har udsendt invitationen til en event, som finder sted ved Mobile World Congress. Traditionen tro ventes en lancering af nye Xperia-modeller.

Invitation fra Sony til event i forbindelse med Mobile World Congress 2020 (Kilde: GSMArena.com)
Invitation fra Sony til event i forbindelse med Mobile World Congress 2020
(Kilde: GSMArena.com)

Sony har brudt tavsheden og officielt afsløret, at de afholder event i forbindelse med Mobile World Congress (MWC). Præcis som de sidste mange år har Sony inviteret til event mandag morgen, når Mobile World Congress åbner. Det skriver GSMArena.com.

I år er altså ingen undtagelse. Der ventes at blive offentliggjort nye Xperia-modeller i Barcelona. Hvor mange og hvilke er endnu ikke offentliggjort.

Eventen finder sted mandag den 24. februar kl. 8.30 og kan livestreames.

Holder rygterne stik, så vil vi få præsenteret en Xperia 5 Plus og en midrange-enhed, hvor navnet dog endnu er ukendt, men den ventes at komme med Snapdragon 765-processoren.

Sony Xperia 5 Plus lækket – større skærm og måske bedre kamera

Om Sony har mere og andet i ærmet er uvist i skrivende stund. Det er dog rigtigt spændende at se, hvad Sony har af nyheder og om det er nogle, der gør at de atter kan få gang i mobilsalget.

Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du håber, Sony har i ærmet til dette event.

Mobile World Congress 2020 finder sted i dagene mandag den 24. februar til og med torsdag den 28. februar 2020. Men oftest finder der også flere events sted i weekenden op til.

MereMobil.dk dækker MWC 2020.

Mere til historien

Det er ikke kun Sony, som allerede har inviteret pressen til februar-events. Også Samsung har udsendt invitationerne til deres event, som afholdes tirsdag den 11. februar 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer