Sony udsender invitation til Xperia-event

Sony har udsendt invitationen til en event, som finder sted ved Mobile World Congress. Traditionen tro ventes en lancering af nye Xperia-modeller.

Invitation fra Sony til event i forbindelse med Mobile World Congress 2020 (Kilde: GSMArena.com)
Invitation fra Sony til event i forbindelse med Mobile World Congress 2020
(Kilde: GSMArena.com)

Sony har brudt tavsheden og officielt afsløret, at de afholder event i forbindelse med Mobile World Congress (MWC). Præcis som de sidste mange år har Sony inviteret til event mandag morgen, når Mobile World Congress åbner. Det skriver GSMArena.com.

I år er altså ingen undtagelse. Der ventes at blive offentliggjort nye Xperia-modeller i Barcelona. Hvor mange og hvilke er endnu ikke offentliggjort.

Eventen finder sted mandag den 24. februar kl. 8.30 og kan livestreames.

Holder rygterne stik, så vil vi få præsenteret en Xperia 5 Plus og en midrange-enhed, hvor navnet dog endnu er ukendt, men den ventes at komme med Snapdragon 765-processoren.

Sony Xperia 5 Plus lækket – større skærm og måske bedre kamera

Om Sony har mere og andet i ærmet er uvist i skrivende stund. Det er dog rigtigt spændende at se, hvad Sony har af nyheder og om det er nogle, der gør at de atter kan få gang i mobilsalget.

Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du håber, Sony har i ærmet til dette event.

Mobile World Congress 2020 finder sted i dagene mandag den 24. februar til og med torsdag den 28. februar 2020. Men oftest finder der også flere events sted i weekenden op til.

MereMobil.dk dækker MWC 2020.

Mere til historien

Det er ikke kun Sony, som allerede har inviteret pressen til februar-events. Også Samsung har udsendt invitationerne til deres event, som afholdes tirsdag den 11. februar 2020.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram