Sony Xperia 5 Plus lækket – større skærm og måske bedre kamera

Sony Xperia 5 får måske en ”storebror”. Der er lækket billeder og specifikationer på en Sony telefon, som får navnet Xperia 5 Plus.

Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks)
Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks / @Slashleaks)

Tilbage i september 2019 lancerede Sony telefonen Xperia 5. En rigtig god telefon, som vi på MereMobil.dk kaldte for "årets Sony-køb". Den fik 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse som du kan læse via linket herunder.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

Vi har omtalt Xperia 5, som en "kompakt Xperia 1". Men nu ser det ud til, at Xperia 5 får en ”rigtig storebror”. Der er nemlig lækket billeder og specifikationer for Xperia 5 Plus. Det skriver 9to5Google.com.

Ud fra disse oplysninger skal du forvente en 6,6 tommer OLED-skærm, 8 megapixels front-kamera, stereohøjttalere og fingeraftrykslæser. Det skriver Engadget.com.

Kameraet på Xperia 5 Plus er et triplekamera. Det er i skrivende stund uvist, hvor mange megapixels og hvilke sensorer der er gjort brug af.

Det er endnu uvist, hvilken processor Xperia 5 Plus kommer med. Der håbes selvfølgelig på Qualcomm Snapdragon 865, men det er altså endnu for tidligt at spå om. Ligesom det altså også er uvist, om den understøtter 5G-netværket og hvor stor batteri den kommer med.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Designmæssigt ligner Xperia 5 Plus også forgængeren – altså Xperia 5.

Hvornår Xperia 5 Plus vil blive offentliggjort er endnu uvist, men det ventes ikke at blive til CES-messen, da Sony allerede har afholdt deres event, hvor det var nogle andre produkter, som var i fokus.

Generelt har Sony også historik for at have noget i ærmet til Mobile World Congress, som afholdes i Barcelona i slutningen af februar.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt. Men formentlig vil der også komme flere rygter tættere på en lancering.

Mere til historien

Det er faktisk videoen om ”Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien” fra maj 2016, som er den mest sete video på vores YouTube-kanal. Den er vist 74.835 gange.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram