Sony Xperia 5 Plus lækket – større skærm og måske bedre kamera

2

Sony Xperia 5 får måske en ”storebror”. Der er lækket billeder og specifikationer på en Sony telefon, som får navnet Xperia 5 Plus.

Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks)
Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks / @Slashleaks)

Tilbage i september 2019 lancerede Sony telefonen Xperia 5. En rigtig god telefon, som vi på MereMobil.dk kaldte for “årets Sony-køb”. Den fik 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse som du kan læse via linket herunder.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

Vi har omtalt Xperia 5, som en “kompakt Xperia 1”. Men nu ser det ud til, at Xperia 5 får en ”rigtig storebror”. Der er nemlig lækket billeder og specifikationer for Xperia 5 Plus. Det skriver 9to5Google.com.

Ud fra disse oplysninger skal du forvente en 6,6 tommer OLED-skærm, 8 megapixels front-kamera, stereohøjttalere og fingeraftrykslæser. Det skriver Engadget.com.

Kameraet på Xperia 5 Plus er et triplekamera. Det er i skrivende stund uvist, hvor mange megapixels og hvilke sensorer der er gjort brug af.

Det er endnu uvist, hvilken processor Xperia 5 Plus kommer med. Der håbes selvfølgelig på Qualcomm Snapdragon 865, men det er altså endnu for tidligt at spå om. Ligesom det altså også er uvist, om den understøtter 5G-netværket og hvor stor batteri den kommer med.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Designmæssigt ligner Xperia 5 Plus også forgængeren – altså Xperia 5.

Hvornår Xperia 5 Plus vil blive offentliggjort er endnu uvist, men det ventes ikke at blive til CES-messen, da Sony allerede har afholdt deres event, hvor det var nogle andre produkter, som var i fokus.

Generelt har Sony også historik for at have noget i ærmet til Mobile World Congress, som afholdes i Barcelona i slutningen af februar.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt. Men formentlig vil der også komme flere rygter tættere på en lancering.

Mere til historien

Det er faktisk videoen om ”Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien” fra maj 2016, som er den mest sete video på vores YouTube-kanal. Den er vist 74.835 gange.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer