Sony Xperia 5 Plus lækket – større skærm og måske bedre kamera

Sony Xperia 5 får måske en ”storebror”. Der er lækket billeder og specifikationer på en Sony telefon, som får navnet Xperia 5 Plus.

Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks)
Lækket billede af det, som ventes at være Sony Xperia 5 Plus (Kilde: @OnLeaks / @Slashleaks)

Tilbage i september 2019 lancerede Sony telefonen Xperia 5. En rigtig god telefon, som vi på MereMobil.dk kaldte for "årets Sony-køb". Den fik 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse som du kan læse via linket herunder.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

Vi har omtalt Xperia 5, som en "kompakt Xperia 1". Men nu ser det ud til, at Xperia 5 får en ”rigtig storebror”. Der er nemlig lækket billeder og specifikationer for Xperia 5 Plus. Det skriver 9to5Google.com.

Ud fra disse oplysninger skal du forvente en 6,6 tommer OLED-skærm, 8 megapixels front-kamera, stereohøjttalere og fingeraftrykslæser. Det skriver Engadget.com.

Kameraet på Xperia 5 Plus er et triplekamera. Det er i skrivende stund uvist, hvor mange megapixels og hvilke sensorer der er gjort brug af.

Det er endnu uvist, hvilken processor Xperia 5 Plus kommer med. Der håbes selvfølgelig på Qualcomm Snapdragon 865, men det er altså endnu for tidligt at spå om. Ligesom det altså også er uvist, om den understøtter 5G-netværket og hvor stor batteri den kommer med.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Designmæssigt ligner Xperia 5 Plus også forgængeren – altså Xperia 5.

Hvornår Xperia 5 Plus vil blive offentliggjort er endnu uvist, men det ventes ikke at blive til CES-messen, da Sony allerede har afholdt deres event, hvor det var nogle andre produkter, som var i fokus.

Generelt har Sony også historik for at have noget i ærmet til Mobile World Congress, som afholdes i Barcelona i slutningen af februar.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt. Men formentlig vil der også komme flere rygter tættere på en lancering.

Mere til historien

Det er faktisk videoen om ”Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien” fra maj 2016, som er den mest sete video på vores YouTube-kanal. Den er vist 74.835 gange.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram